Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

> blozo29: > Prije 2h sam izbrisala Trustap account uz pomoć njihovog support sustava - komunikacija putem mail, dosta su brzi i ažurni, u pol h smo sve riješili. Ali na koji način će se meni sad maknuti ikona na fotki i oznaka da koristim trustap? Može pomoć kako maknuti to Tnx Odradila sam jednu prodaju preko ovoga i to je koma,zena uplatila bez da sam ja imala pojma o tome
2023 10 26
> Odradila sam jednu prodaju preko ovoga i to je koma,zena uplatila bez da sam ja imala pojma o tome Da li si dobila ikakvu obavijest, ili od Trustupa ili od Krpica nakon sto je ona izvrsila uplatu za taj tvoj artikl? Kako si saznala da je ta žena platila/kupila to? Koji je ovo bezobrazluk da ti bilo tko može kupiti bilo koju stvar bez ikakve prethodne komunikacije kupac-prodavač!
2023 10 26
> gabrielamihic: > Ovo je užas > Doslovno > Ženi su za artikl od 30e skinuli 32e > Ja sam platila Pt,jer Pt nije ovdje uračunat > I sad danima moram čekati da vidim koju cifru će meni uplatiti > Bolje da to maknete,jer je katastrofa > I stavljeno bez naše suglasnosti > Nametnuto nam je Ja to od prvog trena govorim... na sve tri teme Ignoriraju nas!Je možemo potaknuti neku peticiju npr. Pisati "Maknite nam to!!! " dokle god ne maknu
2023 10 26
Maknite nam trustap!!!
2023 10 26
A kak ste saznali da vam je uplatila na TRUSTUP - dobijete neki mail ili nešto? A poštarinu tko plaća - naravno prodavač ili možda Krpice? ,:) 8-)
2023 10 26
> miss11: > A kak ste saznali da vam je uplatila na TRUSTUP - dobijete neki mail ili nešto? > A poštarinu tko plaća - naravno prodavač ili možda Krpice? ,:) 8-) Ovo i mene zanima.
2023 10 26
Otfrlje i nelogicno napravljeno, zapravo ne dovrseno uzima se provizija i to je jedno jasno. Molim korisnicu koja je obavila ovu prodaju ima li mogucnosti otkazati prodaju? jeste li kontaktirali Vi kupca za podatke slanja? Imam Vestiare C i isto nekada nesto prodan bez upita ili ponude manje cijene , dode mi poruka ma mob prodali ste..... ali iman opciju otkazat prodaju 7 dana. Ako zelim prodati ceka me link podataka za slanje triban samo isprintat ako nemam printer samo nazoven ups i oni dodu po artikal s isprintanim papirom ako je DHL sluzba, e oni su mi blizu kuce, pa odnesen tamo isto njima posaljem link na e mail tamo isprintaju polipezapakiraju sve. Meni novac sjedne 3-5 dana nako sta kupac dobije artikal i ne zali se nista, tamo ima pravo reklamacije 72 sata. To stima fantasticno jer ide po ciloj EU
2023 10 26
> miss11: > A poštarinu tko plaća - naravno prodavač ili možda Krpice? ,:) 8-) Poštarinu trenutno plaća prodavač, ali će dostava biti dodana u sigurno plaćanje kad se tehnički usklade svi sustavi uključeni u taj proces.
2023 10 26
> Admin2nd: > > miss11: > > A poštarinu tko plaća - naravno prodavač ili možda Krpice? ,:) 8-) > Poštarinu trenutno plaća prodavač, ali će dostava biti dodana u sigurno plaćanje kad se tehnički usklade svi sustavi uključeni u taj proces. Na koji nacin se placa postarina? ka i do sada direktno na racun prodavaca je li tako . i onda ce kupuac tribat obavit dvi bankovne transakcije za jednan artikal . jesam li ja to dobro upratila? koji je razlog da ste odlucili upotrebit ovakav nacin placanja bez da ste sve segmente kupnje/prodaje uskladili ?
2023 10 26
Ovo je jedina on line platforma (ili web shop ili išta što se bavi prodajom artikala) na kojoj prodavač plaća poštarinu. Uvijek i svuda poštarinu plaća kupac.
2023 10 26
> anysplit: > Na koji nacin se placa postarina? ka i do sada direktno na racun prodavaca je li tako . Ne, prodavač plaća poštarinu pri slanju artikla kao privremeno rješenje do dodavanja koraka za dostavu u sigurno plaćanje.
2023 10 26
A nitko se nije sjetio da (tko će koristiti ovu glupost) odmah uveca cijenu artikla za cijenu poštarine i problem riješen 🙄
2023 10 26
> Admin2nd: > Ne, prodavač plaća poštarinu pri slanju artikla kao privremeno rješenje do dodavanja koraka za dostavu u sigurno plaćanje. Neka onda Krpice kao privremeno rješenje plaćaju poštarine. 😎 Sori, ovo je smiješno i užasno neprofesionalno što su izveli, stvorili su dodatni i nepotreban otpor prema novoj usluzi. Onako, sami sebi bacaju kajle pod noge na ovakav način.
2023 10 26
> Admin2nd: > Ne, prodavač plaća poštarinu pri slanju artikla kao privremeno rješenje do dodavanja koraka za dostavu u sigurno plaćanje. cemu selektivno odgovaranje? molim vas da mi kazete razlog da uvedete ovakav nacin placanja dok niste sve segmente rijesili. ja ne zelim platiti postarinu ako nisam navela u oglasu. sta onda? Neugodnost za kupca bespotrebna i zadrzavanje necijeg novca, kupac je upravo nesto kupio bez da su determinirani uvjeti slanja? Nevjerovatno na koji nacin sam ja obavjestena da mi je artikal prodan? ocekujem odgovor na sva postavljena pitanja hvala
2023 10 26
Bok svima, Prije svega, želimo vam se zahvaliti na vašim detaljnim povratnim informacijama od kako smo se pojavili na Mojekrpice. Cijenimo to jer je ovo značajna promjena, stoga želimo riješiti neke od briga koje ste iznijeli. Uskoro će biti objavljen kompletan članak kako bismo detaljno prikazali kako će partnerstvo Trustap-Mojekrpice funkcionirati. U međuvremenu se nadamo da će odgovori u nastavku pomoći u rješavanju vaših glavnih pitanja:
2023 10 26
1 2 3 4 5 6 7 8 ... 18