Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novost! Od danas možete na Mojim Krpicama sigurno plaćati!

Slažem se. Mislim da si u pravu, nisam tako shvatila "zabludu", ali izgleda da je to upravo to. Oprosti! Uglavnom korisnice o tom problemu i pišu u neslaganju s uvođenjem ovog "načina sigurnog plaćanja". Opcija je uvedena potpuno brzinski, nepromišljeno, neorganizirano, a čini se i protuzakonito.
2023 10 28
> Tanja0204: > > teehee: > > Zapravo da, Tanja0204, smisleno pišeš. Ne znam koliko je to vezano uz čl. Zakona kojeg si bila tamo navela, ali to je temeljni problem kod uvođenja ove "opcionalne ponude". > Po pravnoj terminologiji ako se razumnog potrošača (u ovom slučaju kupca) dovede u zabludu (a u ovom slučaju je to famozni gumbić KUPI jer ne znači kupnju nego prebacivanje sredstava posredniku bez znanja prodavača o kupnji koji istu može prihvatiti ili odbiti) naziva se zavaravajućim oglašavanjem. > Tako da nisam polupala lončiće ili kako ste već rekli u obrisanoj temi. Ali iskreno nije ni bitno , i nije uzeto za zlo. > Nemam problem sa trustap aplikacijom i ko je zeli koristiti neka je koristi ali neke stvari moraju biti kristalno jasne. Ako se nudi opcija KUPI koja automatski prebaciva na plaćanje onda prije plaćanja treba stajati i upozorenje da prodavač ne koristi aplikaciju i da transakcija može biti i odbijena i uz trustap mora biti ponuđena i opcija kupi direktno od prodavača a ne da ispod kričavog KUPI stoji gumbić pitaj prodavača. > Na ovaj način ovo KUPI dovest ce do toga da se prodavače naziva neozbiljnim ,bezobraznim ili još gore prevarantima. A da ne govorim da kupac koji je platio preko trustap ne znajući da to ne znači kupnju zasigurno više neće ni htjeti kupiti od bilo koga ovdje Kupac na krpicama nije potrosac.
2023 10 29
Kad se već mijenjala "želim to" ikona nije mi jasno zašto se nije mijenjala onako kako tražimo od početka. Znači, tekst ikone se može promijeniti pa zašto ga ne promijeniti na način koji neće stvarati ovakav otpor. Veće su šanse i da će vam Trustap zaživjeti ako ga već od starta ne ogadite korisnicima. Znači, treba napraviti "kupi" ikone. Jedna treba biti "kupi preko trustapa", a druga "kupi" ili "kupi od prodavača". Ako već zbog ugovora niste u mogućnosti maknuti trustap onima koji ga nemaju instalranog, onda bi ovo zbilja bilo najbolje rješenje. Također, ako već ikone moraju biti u bojama, neka trustapova bude plava, budući da je to njihova boja, a prodavačeva roza, budući da je to boja krpica. Ili ih staviti obje bez ikakve boje. Iskreno, meni je super da imamo opciju sigurne kupovine. Samo bi bilo divno da je ovo profesionalnije izvedeno i da su uzete u obzir specifičnosti platforme na koju se vršila implementacija.
2023 10 29
> Nocturama: > > Iskreno, meni je super da imamo opciju sigurne kupovine. Samo bi bilo divno da je ovo profesionalnije izvedeno i da su uzete u obzir specifičnosti platforme na koju se vršila implementacija. Slažem se skroz.
2023 10 29
> Desinićka: > Kupac na krpicama nije potrosac. Kupac na Krpicama je itekako potrošač u trenutku dok koristi trustap i za to plaća naknadu. Zavaran je da je kupio proizvod, a nije.
2023 10 29
Znaci Trustup je sigurno dobra stvar, ali nikako ne bi trebala bit opcija da netko kupi od tebe stvar, a da prethodno te nije kontaktirao da li je uopce dostupna, ima li te osobe na krpicama ili vec danima(mjesecima) nije aktivna. Ne znam da li je uopce moguce na drugim platformama koje prodaju rabljenu odjecu kupit stvar bez da prethodno provjeris da li je dostupno. Mislim da treba ukinut mogucnost uplate bez prethodne provjere, ali ovdje idu na opciju da ce te dovest pred gotov cin i da ces pristat na prodaju jer ti je netko uplatio novac i vecina ce pristat samo da proda, a to im je i cilj u konacnici. I nakon koliko vremena ce kupcu vratiti novac ukoliko ja ne pristanem? Definitivno lose odradeno, da niste doveli ljude pred gotov cin, sigurno ne bi bilo ovoliko otpora prema istoj, pored toga niste odgovorili na mnoga pitanja, a ticu se zastite prodavaca.
2023 10 29
> teehee: > Kupac na Krpicama je itekako potrošač u trenutku dok koristi trustap i za to plaća naknadu. Zavaran je da je kupio proizvod, a nije. Da, naravno. Ne samo da je potrošač tj, konzument usluge nego ga ista ta usluga dovodi u zabludu sugerirajući mu da kupuje proizvod bez ikakve sigurnosti da će prodavač na do pristati. To što ne uzimaju proviziju za neuspjele transakcije ne znači osobito puno jer kupac ne dobiva proizvod koji je mislio da je kupio, a i na povrat novca mora čekati neko vrijeme jer mora čekati da prodavač odbije prodaju pa onda još dan ili dva da mu novac bude vraćen. Ako prodavač nije aktivan na krpicama ili odluči ignorirati obavijest o uplati taj period se još produžuje i kupac nakon par dana sam mora ići u reklamaciju da nije dobio proizvod, a onda provjera tvrdnje i čekanje povrata. Ovo sve se može izbjeći micanjem trustapa onim prodavačima koji ga ne žele koristiti.
2023 10 29
Poštovani, molim vas da me netko kontaktira od moderatora stranice u vezi Trustap plaćanja, naime korisnica mi je uplatila putem Trustapa no ja nemam račun na tome, molim vas da odbijete tu transakciju i vratite korisnici novac.
2023 10 29
> kkorina: > Mislim da treba ukinut mogucnost uplate bez prethodne provjere, ali ovdje idu na opciju da ce te dovest pred gotov cin i da ces pristat na prodaju jer ti je netko uplatio novac i vecina ce pristat samo da proda, a to im je i cilj u konacnici. Upravo ovo. Zato se i stvorio ovakav otpor među korisnicima. Osoba koja im je slagala ovakvu strategiju zna malo ili ništa o ljudskoj naravi. Sami su sebi sabotirali projekt koji je, nakon godina raznih prevara i sranja, mogao biti dočekan ovacijama.
2023 10 29
Jedan gumb kupi preko trustap uz upozorenje ako prodavač ne koristi aplikaciju Drugi gumb kupi od prodavača koji vodi starom načinu Kad ste već uložili trud i vrijeme da poboljšate sigurnost kupnje onda poslušajte i korisnike stranice. Možda na kraju sa funkcionalnom aplikacijom sve završi da je velika većina ovdje i počne koristiti.
2023 10 29
> Desinićka: > > Tanja0204: > > > teehee: > Kupac na krpicama nije potrosac. Posrednik je trgovačko društvo, trgovac pojedinac ili obrt registriran za obavljanje djelatnosti posredovanja . Konzument usluge posredovanja je potrošač.
2023 10 29
Kao što je Nocturama rekla:"da treba napraviti kupi ikone. Jedna treba biti "kupi preko trustapa", "kupi preko trustapa", a druga "kupi"ili "kupi od prodavača"... Upravo tak bi trebalo biti! a ne"pitaj prodavača" oprostite ali ovo je jako dobro promišljeno smišljeno jer i dalje dovodite da se ne ponavljam u zabludu mnoge korisnice. Što nemožete jednostavno napisati kako Vas se i cijelo vrijeme moli (jednostavnim riječnikom koji svi razumiju) "kupi od podavača" ,"KONTAKTIRAJ" ionako već imamo ispod profilne slike!! Pa ćemu igrice riječi?? Hvala
2023 10 29
Ma sve što siluje ljude na nešto ne valja. Baš sam razočarana. Pomutnja skroz i kupcima i prodavačima.
2023 10 29
Poštovani, korisnica mi je uplatila preko vaše aplikacije, NE ŽELIM se registrirati na Trustap,odbijam prodaju i molim vas da vratite korisnici novac.
2023 10 29
Pošaljite to direktno na mail korisničke službe Krpica ili u njihov inbox ...mail imate na dnu info.help... Vjerujem da će tako prije vidjeti nego ovdje na forumu
2023 10 29
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 18