Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Ideje /

Veliki dječji lotovi-savjeti

Drage dame, dajte mi pomozite. Imam hrpu dječje odjeće koju sam napokon donijela iz jednog velikog ormara s mora. Naravno, neću slikati komad po komad jer mi se to ne da. Htjela bih napraviti nekakve lotove za djevojčice od puno komada, da pokrivaju po 3 godine djetetova života. Ubila sam se u tim brojevima, sve sam zaboravila, gledam hlače 24- šta je to? Ali nekako sam to uspjela oprati i sortirati i baciti što je trebalo. Sad pitanja...najvažnije pitanje: MK ili Vinted? Idu li uopće takvi lotovi? Je li tko zaineresiran za to ili se više kupuje odjeća na komade? Uspijevate li zamijeniti dječje lotove za nešto što vam trenutno koristi? Koje su potrebe mladih mama, kako kupuju? Vole li vidjeti svaki komad uslikan? Eto, malo se nisam odlučila jer ne znam od čega da krenem? ....Pomagajte....Thanks!!!!
2025 02 02
Sto ljudi, sto ćudi. Evo ja pojedinačno kupujem što trebam tj., što mi se svidi, eventualno sama složim lot. Uopće ne gledam velike lotove, pogotovo ako je više veličina jer nemam mjesta za puno robice pa se trudim biti praktična. Ali to sam ja. A veličina hlača 24, nemam pojma, to su valjda neke veće, s označenim strukom i dužinom? Ako ćete staviti lotove, možda barem da razdvojite ljetno i zimsko?🤔 I MK i Vinted, veća publika.
2025 02 02
Ja da, postoje i godišnja doba, thanks, Dana!
2025 02 02
Definitivno staviti i na mk i na vinted, nešto će se prodati 🎊🥳 Isto se slažem razdvojiti ljetno i zimsko, ili razdvojiti npr 0 - 6mj, pa 6 - 12mj...tako nekako, po 6mj zajedno npr, ovisi koliko te robice imate. Ja sam nešto takvih lotova prodala, a nešto još stoji i čeka ili kupca ili nekom da prosljedim 😅 Neke baš ogromne količine i duža razdoblja ne znam kako bi se prodala, pri tom mislim kada bi stavili po 2 do 3 god sve zajedno 🤷🏼‍♀️ Nekako mi se čini da će se prije prodati ako je kraće razdoblje za koje ta robica treba.
2025 02 02
Sigurno ima zainteresiranih za veliki lot, jer neki nemaju od koga dobiti baš kad trebaju, a kupiti sve novo je velik izdatak. Evo još ideja za lot za vrtić, to je po meni oblekica koja je za zaprljati, nikakva prva klasa. A možda pojedinačno ili manji lot oblekice u boljem stanju.
2025 02 02
Ja sam slagala lotove obleke iste veličine i za isto godišnje doba, tipa majice dugih rukava, majice kratkih rukava, hlače... Nešto sam prodala ali nije mi baš išlo. Par puta mi se netko javio i tražio recimo samo jednu određenu majicu iz lota. Nekad sam čak i razdvajala, a nekad bih odbila. Problem s lotom mi je definitivno bilo slikanje. S obzirom na to da se može uplodati samo 5 fotki nikako se ne može baš detaljno slikati. E sad par puta sam čitala i da se mame žale da im je prodano u lotu mucasto, iznošeno ili s flekama tako da sam baš pazila da prodajem samo one stvari koje je klinac fakat nosio minimalno ili su bile skroz nove...
2025 02 02
> SanjicaSanjci: ... par puta sam čitala i da se mame žale da im je prodano u lotu mucasto, iznošeno ili s flekama tako da sam baš pazila da prodajem samo one stvari koje je klinac fakat nosio minimalno ili su bile skroz nove... Zapravo treba krenuti s mišlju bih li ja SVOJE dijete obukla u to. Nešto je ok za po doma, igralište, vrtić, a nešto je samo za krpe za čišćenje ili odmah za smeće. A evo imamo bodije iz Lidla koji su puno nošeni i još nosivi i Christian Lacroix trenirku koja je puna mucica nakon 3 kratka nošenja.
2025 02 03
> Dana23: > > SanjicaSanjci: > ... par puta sam čitala i da se mame žale da im je prodano u lotu mucasto, iznošeno ili s flekama tako da sam baš pazila da prodajem samo one stvari koje je klinac fakat nosio minimalno ili su bile skroz nove... > Zapravo treba krenuti s mišlju bih li ja SVOJE dijete obukla u to. Nešto je ok za po doma, igralište, vrtić, a nešto je samo za krpe za čišćenje ili odmah za smeće. > A evo imamo bodije iz Lidla koji su puno nošeni i još nosivi i Christian Lacroix trenirku koja je puna mucica nakon 3 kratka nošenja. Prodaju se i cipele koje su nošene samo jednom a po pregibima na gornjoj strani i po đonu vidiš da su nošene cijelu sezonu. Ne razumijem kako imaju obraza uopće tako nešto i napisati u oglasu. Ali što ćeš... Svatko ima neku svoju logiku. Zato sam ovo i napisala. Meni je logika da prodajem stvari koje sam prerasla ali koje su u super stanju, nekome je logika da može proći i poderano i mucasto...
2025 02 03
> SanjicaSanjci: > > Dana23: > > > SanjicaSanjci: > > ... par puta sam čitala i da se mame žale da im je prodano u lotu mucasto, iznošeno ili s flekama tako da sam baš pazila da prodajem samo one stvari koje je klinac fakat nosio minimalno ili su bile skroz nove... > > Zapravo treba krenuti s mišlju bih li ja SVOJE dijete obukla u to. Nešto je ok za po doma, igralište, vrtić, a nešto je samo za krpe za čišćenje ili odmah za smeće. > > A evo imamo bodije iz Lidla koji su puno nošeni i još nosivi i Christian Lacroix trenirku koja je puna mucica nakon 3 kratka nošenja. > Prodaju se i cipele koje su nošene samo jednom a po pregibima na gornjoj strani i po đonu vidiš da su nošene cijelu sezonu. Ne razumijem kako imaju obraza uopće tako nešto i napisati u oglasu. Ali što ćeš... Svatko ima neku svoju logiku. Zato sam ovo i napisala. Meni je logika da prodajem stvari koje sam prerasla ali koje su u super stanju, nekome je logika da može proći i poderano i mucasto... A obično u lotu podvale koji takav artikl, velim iz vlastitog iskustva. Zato mi je draže pojedinačno kupovati ili složiti si sama lot.
2025 02 03
Jedno je sigurno, ne bum podvaljivala niš. Kod mene se sve može vratiti, bez obzira koliko ste pitanja pitali prije. Nemam problem s tim, gledam da je druga strana zadovoljna i da iskoristi kupljeno. Tako da nemam još pojma kako ću, al zlatni su mi vaši savjeti. Jedino što mi se ne da krenut s tim poslom nikako.....jer puno je to posla baš.....!!!! Ja radije sjedim i čitam forum... 8-)
2025 02 03
Pa, poslikaj lotove, nemora biti za svaki komad posebna slika, tak kak cure vele, po godišnjem dobu jer se to brzo preraste,pa neka kupci prebiru i nude cijenu, dok nešto zanimljivo ne iskrsne na forumu se zabavljaj slikanjem, po meni je dobra slika ili bar opis pol puta do prodaje.
2025 02 04
> sanjaurban: Jedino što mi se ne da krenut s tim poslom nikako.....jer puno je to posla baš.....!!!! Ja radije sjedim i čitam forum... 8-) 😆 Pa evo možda da si zadate zadatak da do 1. ožujka složite ljetni lot, zimsko može pričekati.
2025 02 04
> Nitospitos: ...dok nešto zanimljivo ne iskrsne na forumu se zabavljaj slikanjem.. 🤣🤣🤣
2025 02 04
😉
2025 02 04
E, super mi je, sad imam i rok! Sjećam se da sam ja voljela uvijek imati većih brojeva u ormaru i bilo mi je uvijek bolje kad bi dobivali za rođendane broj veći od ovog što nosimo. Sad gledam kad čovjek ima 2 djece različitog spola, mora kupit sve ispočetka jer stvari za curke su stvarno ženskaste, stvarno ali baš ništa od toga ne ide za dečke. Što se tiče mucica...najmucastije su svakako štramplice pa mi je to glupo prodavati. Znala sam za neke prigode kupiti nove jer su me te mucaste baš živcirale. Također majice sa šavovima koji su se izokrenuli, ono, slatka majičica, a šav s boka prijeđe na sredinu, iako je majica kao nosiva, ružno izgleda, pogotovo ljudima koji vole simetriju..
2025 02 04
1 2