Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Nudim/Tražim stan

Kupujem stan u nadolazećoj godini...oko 40m2 sa više prostorija u ZG....uvjeti su...čisti vlasnički papiri, zona tramvaja, grijanje iz toplane,stan u stambenoj zgradi....povoljna cijena, može i s potrebom manje adaptacije....
2014 09 07
Oglas iz uzluge za frenda: Trazim cimera ili cimericu u namjestenom stanu oko 1200 kn, molim zainteresirane da se jave na 092 1044 224 :-)
2014 09 28
Tražim sobu za studenticu u Čakovcu, sa kupaonom po nekoj realnoj cijeni (najviše 600-700kn), sve ponude molim u inbox! [:smijesi]
2014 09 29
Tražim stan od 35m2 na dalje (sa spavacom sobom) za mene i momka i malu životinjicu (u kavezu) na jarunu do 2000kn namješten. molim ponude u inbox [:zaljubljen]
2014 10 12
Nudim stan u Rijeci blizu centra, za 3 - 5 odoba, 3s+db, površina 98 m2. Opremljen sa aparatima (štednjak, hladnjak, stoj za pranje rublja), kompletno posuđe. Blizina fakulteta, studentske prehrane, svih gradskih linija, i nekih prigradskih. Cijena po dogovoru s obzirom na broj osoba.
2014 11 07
drage moje molim POMOĆ POMOĆ....... [:tuzan] jedna mlađa žena samska invalid 80%.... traži stan .. ZG... okolica..... mali jeftini samo da ima centralno grijanje... topla voda..... da nije vlaga.... žena je super osoba... nastradala 2006 plinska eksplozija... provela je 9mj.. na traumi u Zg.... nema muža nema djecu.. ima malu mirovinu invalidsku... sad trenutno živi u Dubravi.. mora se iseliti... gazda kuće uff [:place] ta osoba je moja sestra... MOLIM POMOZITE ako išza znate ... javite mi molim... A može i u kući pripomoć... nekii poslić.. nešto ma šta bi [:place] čišćenje.. peglanje... održavanje... pomoć pri starijim pokretnim osobama... HITNO.. hvala... [:tuzan]
2014 11 13
Porbaj tražiti u oglaniku Glasa koncila, tamo se nekad nađe neka dobra duša...barem je bilo tako kad sam ja u ZG studirala.. [:hihot]
2014 11 13
hvala puno.. probaću... [:smije]
2014 11 13
Vidim da je stara tema ali evo da se i ja prikljucim. Prodajem stan u centru Zagreba (tocnije, neposredna blizina Britanskog trga). Stan je jednosoban, sastoji se od sobe, kuhinje, hodnika i kupaonice sa wc-om. Uređen, u super stanju. Cijena je 75000 eura, ali moguc je dogovor oko cijene. Za sve info slobodno mi se javite u inbox :)
2015 05 15
Starija je tema ali zahvaljujući vašim odgovorima je pri vrhu u kategoriji "Dom". Tako da će je svi vidjeti koji kliknu tu kategoriju. [:smijesi] Nikad ne znaš, možda ti se netko javi :)
2015 05 16
Tražim stan u Rijeci, poželjna blizina kampusa. Cijena do recimo 270 eura :) Tražim ili garsonijeru ili jednosobni stan, poželjno da je barem malo novije uređeno i da se možemo dogovorit oko plaćanja ljeti, pošto me tada nema :)
2015 05 19
tražim stan za 3 radnice u Cavtatu ili bližoj okolici, hiiiitno [:kesi]
2015 06 29
tražim stan za 3 radnice u Cavtatu ili bližoj okolici, hiiiitno [:kesi]
2015 06 29
Tražim stan u Zagrebu-Trešnejvka,Maksmir,,Trnje ili neka druga lokacija,ne prevelik za mene samu do 1600kn + rezije ako ko ima neka se javi u inbox [:poljubac] [:poljubac] [:poljubac]
2015 07 16
Tražim jednosobni stan u Zagrebu, te da mu je blizu bilo koje tramvajske stanice.
2015 07 21