Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

Pomoć oko odabira četke za rumenilo

Prije svega, tema nije sa svrhom tražim, ponudite svoje, nego je tema informativnog karaktera. Drage moje šminkerice, pomozite i podijelite Vaša iskustva... Htjela bih si kupiti neku dobru četku za rumenilo, imate li kakvu preporuku? Kakvu vi koristite? Pomaže li četka prilikom pospješivanja nanošenja rumenila? Imam dojam da svaki put nanesem rumenilo amaterski a htjela bih ga nanijeti baš lijepo i vjerujem da četka igra presudnu ulogu.
2015 01 15
Real Techniques Blush Brush [:smijesi] Jako je velika, al je super mekana i fino blenda.
2015 01 15
da,da igra,cetka je jako bitna,sto su kvalitenije i bolje cetkce,to imas bolju sminkericu,ugl da razjasnimo stvar sto jaca i bolja cetkica to je tebi lakse i to si ti prof... imas dobrih cetkica ovako za naruciti preko neta,ali gle imas i u mulleru isto njihove proizvodnje ili neke 10 ne znam tocno ali do 100 kn naci ces,veliku ne otpadaju joj dake,cijena je pristupacna svakome a i kavliteta nije losa.. [:smijesi] najbolje da odes u dm,bipu ili muller i posavjetujes se s njihovim curama koje rade na tom odjelu,naravno znam tocno koje su dobre cetke ali znam isto tako da sigurno za njih nebi dala ti 200-500 kn to sigurno ne,tako da ce ti ove biti sasvim dobre [:smije]
2015 01 15
Baš namjeravam kupit nove kistove za make up pa me zanima da li su vam bolje Bamboo Ecotools ili Real Techniques u zadnje vrijeme ih svi hvale
2015 01 15
dani, naručila samga sad, jedan dolar, nije skupo, vrijedi probat. hvala Bamboo Ecotools kistove sam naručila poslije nove godine i očekujem ih, nadam se da će bit dobri. Real Techniques Blush Brush sad istražujem, gledam cijene...
2015 01 15
Ecotools imam ravni kabuki i super je, ali ništa bolji od StyleMaster kistova, a mislim da su ovi drugi jeftiniji [:smijesi]
2015 01 15