Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Uroci i kako ih se riješiti

...da ON..slazem se....to ne znaci da moras ici u crkvu...
2015 05 18
Mojoj prijateljici se u proslom stanu di je zivila dogadalo to da je nalazila sibice poredane jedna do druge u kupatilu a ni ona ni cimerice nisu uopce imale sibice u stanu , i tako stalno. Otkad su se preselile u drugi stan sve je ok [:sokiran] Stvarno neobjasnjivo
2015 05 18
Turtle..zasto mislis da bi te bilo koji svecenik osudivao..da dodes sa tim problemom..naprotiv!
2015 05 18
Lydia Potpisujem
2015 05 18
ma ne mislim da bi me osuđivao nego bi mi ponudio riješenje da se molim bogu... A iskreno, mislim da nema nikakve koristi od molitve ako ne vjeruješ...
2015 05 18
Mojoj mami se nedavno u spavaćoj sobi stvorila novčanica od 100€ Bog ju je nagradio i u to je sigurna jer nikad nije držala nikakve eure u sobi ;)
2015 05 18
Samo ti ajde u pravoslavnu crkvu ,ako ne krenes neces ni rijesiti. Nece te izbaciti niti cete osudivati
2015 05 18
Čitala sam dosta knjiga i mislim da ne postoje uroci. U knjigama za psihologiju moći čete naći neka pojašnjenja toga. Teško je to kad se čovjeku zaredaju nesreće jedna za drugom i znam da čovjek pomisli da to što ga je snašlo mora biti djelo nečeg nadzemaljskog. Ne želim sa 100 postotnom sigurnosšču reći to ne postoji ali volim tražiti objašnjenja koja me okružuju. Možda je predmet od nekog tko Vas je posjetio i izgubio? mozda sa nekog lančića? U životu se savkome desilo da mu jedan period života bude toliko loš da misliš da se neko veliko zlo nadvilo nad vama, ja to zovem oluja života. Proći će. Sretno i hrabro dalje.
2015 05 18
Turtle poslala bi vas ja kod Tereze Cox i Johanesa Hartlea pa bi vidjeli jel nema nikakve koristi od molitve
2015 05 18
Slazem se s Danielom definitivno [:smijesi]
2015 05 18
Lydia, da bog i postoji sumnjam da novcima nagrađuje ljude jer se mole... DanielaHuk ne mislim da su uroci nešto vanzemaljsko, već da su nečija negativna energija usmjerena na drugu osobul... Mislim da ljudi nisu ni svjesni što umom mogu napraviti... A što se tiče kapsulice, pitala sam sve, nitko ne zna... Nikad nisam vidjela išta slično. Mala staklena kapsula ispunjena crvenom gustom tekućinom... Malo je odvratno na neki način izgledalo...
2015 05 18
Mislim da je molitva samo snaga volje ljudi,.... navlačenje pozitive, placebo efekt...
2015 05 18
To je jedino cudno sto ti se dogodilo ili?
2015 05 18
Bez obzira postoje, ili ne postoje...ako se njoj tako cini, i ona vjeruje da je to...samo neka ne ide kod onih cudnih zena sto se bave svim i svacim, traziti savjet..jer ce garantirano reci da je to-to, preuvelicati, jedno 100 puta, izmusti vam lovu..i jos vas navuci da se vracate kod nje, dok ona to ne rijesi svojim mocima! [:hihot] [:smije]
2015 05 18
Turtle zasto mislite da je to urok? Dali vam se nešto čudno događa?
2015 05 18
1 2 3 4 5 6 ... 8