Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Svakodnevica /

Dom /

Uroci i kako ih se riješiti

Nije bila nagrađena novcima jer se molila nego jer joj je jako bio potreban novac kojeg nije imala..a taj događaj je samo jedan u nizu koji su joj se dogodili
2015 05 18
Ja ti vjerujem u onu - Kako zračiš, tako privlačiš. I slažem se s Danijelom! [:smijesi]
2015 05 18
O svasta Dolores , pa to je kao da ona tebi sad kaze nemoj vjerovati jer je to glupost. Kako nekom mozemo reci idi tamo i vjeruj [:pospan]
2015 05 18
Iprimozi nije, jednostavno se u zadnjih par godina dogodilo dosta loših stvari meni i mojoj obitelji, no osobne su i ne bih ih voljela djeliti ovdje...
2015 05 18
Ja nikoga ne nagovaram da vjeruje u Boga, ali znajte da je On naš stvoritelj i bilo bi vam sto puta bolje u životu uz Njega :)
2015 05 18
Iprimozi- ja sam samo rekla svoje misljenje, ti misli sto hoces...a i vidim da ne vjerujes u Boga, Bog te blagoslovio. [:zaljubljen]
2015 05 18
ako bas vjerujes da je urok.... a nisi vjernica, i ne ides u crkvu... lijepo baci taj predmet, ali ne dotiči ga golom kozom.... procisti malo kucu tamjanom i mirtom, i misli pozitivno..... uroci kao takvi, a to je negativna energija usmjerena nekamo, se mogu rijesiti jedino tako da ti shvatis da se moras pomiriti s losim periodom u zivotu i smijesiti se veseleci se boljim danima i lijepim događajima koji su pred tobom. sreća je nešto što se intuitivno privlači. dakle van s crnim mislima i negativama iz glave........ i sve ce biti ok..... i proguglaj si malo o aromaterapiji, vjeruj mi, to cuda radi za ljudski duh i tijelo [:poljubac]
2015 05 18
Turtle zato vas i pitam. U zadnjih par godina meni se isto svašta nažalost ružnog podešavalo. Isto nebih ovdje ali bilo jei smrti i bolesti i svega u vrlo kratkom razdoblju. Ja sam si to protimačila eto život događa se i moram prebrodit najbolje što mogu i znam. Nije ništa čudno ljudi kad nemaju neko objašnjenje zasto baš njima i tolika količina zla i svega misle pa to je neki urok. Možete otići do svečenika ako mislite da će vas to umiriti.
2015 05 18
Turtle UROCI NE POSTOJE, posebno ne da će ti tegla pasti na krevet!! ODAKLE???? Pa to te netko tvoj lijepo ZEZA, ili ti nas? Da se to meni našlo, prvo bi poludila na dečka gje je ključeve ostavljao?! Fuj.. A šibice, pa netko je i njih zafrkavao..
2015 05 18
turtle, ako zelis, slobodno se javi u inbox da popricamo [:zaljubljen]
2015 05 19
Ma ni nisam sigurna da je urok... shvaćam da se neke stvari jednostavno mogu tako naredati i i da to treba prebroditi i pozitivno razmišljati i uvjek se trudim tako živjeti... Ali ona kapsula mi je jednostavno prečudna bila... ne znam odakle bi došla... Skoro nas nitko nikad ne posjećuje, sumnjam da bi mama ili mlađi brat i sestra tako nešto napravili...
2015 05 19
I ja sam izgubila najdražuu osobu prošle godine, mislila sam da nikad sebi neću doći..izgubila posao i jednog prijatelja..i što, otvorila sam obrt, snašla se, i svako par dana pričam s osobom koja je otišla fizički, ali je još tu uz mene, osjećam.. Tako da, nemoj tražiti negativnosti, već se okreni duhovnosti i lijepim stvarima!
2015 05 19
Ja bi ju razbila da vidim sta je to u kapsuli....
2015 05 19
Mislim da si ga prije nametnula nego samo rekla ali ok ,hvala na ti na tome bog te blagoslovio i ne brini nisam sad izgorila od tih rijeci [:sramezljiv]
2015 05 19
Turtle - samo mogu reći da se onaj crni odozgo pokušava uvući u vašu kuću i obitelj i ako mu ne stanete na put uspjet će u tome jer bi napravio sve što može da odvrati ljude od Boga..on vam na uho šapće da je Bog loš ili samo netko kome se ljudi bezveze mole. Druga stvar koju moram reći je ta da on i napada samo one koji su u nevoljama i koji se ne mole..njemu su takvi kao vi najdraži
2015 05 19
1 2 3 4 5 6 7 ... 8