Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Provjera u pošti

Jeste imali kad situaciju da ste išli provjeravat u poštu je li vam stigao očekivani paket, sa recimo Ebaya? Jesu ljubazni, potrude li se potražiti? Naime, prije mjesec i pol sam naručila dvije ogrlice. Iako naravno postoji šansa da uopće nisu zaprimljene u pošt.ured, svejedno bi htjela provjeriti.
2015 06 09
imaš broj pošiljke? jer kako češ inače provjeriti
2015 06 09
ja sam prije dva mjeseca,čak i više,naručila torbu.,uz nju svašta još i sve mi stiglo,ali torbi ni traga [:tuzan]
2015 06 09
nemam broj pošiljke, radi se o pošiljci s ebaya...
2015 06 09
najvjeroajtnije ti neće ni doći, takva su barem moja iskustva [:tuzan] reklamiraj selleru da ti nije došlo i neka ti pošalje novo ili neka ti vrati novce... [:smijesi]
2015 06 09
*najvjerojatnije
2015 06 09
To se obratis ebayu ili tom prodavaču. Nećeš ostat oštećena, il će ti vratit novce ili poslat ponovno. Meni su u jednom slučaju vratili novce, i onda me ogrlica iznenadila 5mj kasnije . Svee je moguće :D
2015 06 09
btw. inače ti je rok maximalno 45dana. i onda se odma žališ, nemaš što čekati ;)
2015 06 09
I meni se to desilo već nekoliko puta, jer zaista puno naručujem, i u svakom slučaju ako mi pošiljka nije došla, novac mi je bio vraćen, ili poslano ponovno. [:hihot]
2015 06 11