Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Transakcije Odjavi se

Dostavite za 1 euro prvih 5000 paketa u vrijednosti preko 30 eura!

Forumi /

Informacije za korisnike /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Donacije za izbjeglice... Ima li tko konkretne informacije?

Neki dan sam u žurbi preletila temu vezano uz izbjeglice pa ne znam da li je netko dao adresu na koju se mogu donijeti donacije. Dakle ne Crveni križ nego mjesto gdje su smješteni došljaci iz Sirije. Nemojte mi stavljati linkove jer sam preumorna za čitanje,zanima me konkretno mjesto u Zg gdje ih se može obići i donijeti pomoć. Također molim neistomišljenike da se suzdrže komentara. Ljubi vas manna [:poljubac]
2015 09 17
Imigrante šalju na velesajam probaj tamo.Uglavnom ne traže odjeću već uglavnom higijenske stvari(ulošci,mini pakiranja sapuna i sl),voda,imaj na umu kod hrane kako se radi većinom o ljudima islamske vjeroispovjesti pa izbjegavaj svinjetinu i sl..
2015 09 17
pljuc [:pospan] [:znoji]
2015 09 17
kartu za dubai
2015 09 17
Preplavili nam zemlju i još prijete neredima ..Mislim znam da ljudima kao ljudima treba pomoć, al u prvom valu od tisuću i nešto njih preko 800 muškaraca...Mislim..helloooo???? Treba ih stavit u kamp, dat im privremeno mjesto, i muškarce deportirat a žene i djecu ako se može nekako zbrinut..
2015 09 17
a gladne hrvate koji kopaju po smeću ko j.... Bitno da imigranti odbijaju hranu i vodu crvenog kriza jer je od kršćana koji oni mrze!! ma samo im kupujte hranu ! [:pospan]
2015 09 17
Doslovno u nesvijest padaju djeca u osnovnoj školi, jer im roditelji nemaju što dati jesti, a ovim govnima od kojih je 80% mladih muškaraca se smještaj i sve riješilo u roku odmah. Fuj, nisu dobro došli ni najmanje [:znoji] A o sranjima koja rade ne vrijedi ni pričati, jer se uvijek nađu pametni 'humanitarci' koji bi pomogli i crnom vragu.
2015 09 17
Jedno hipotetsko pitanje...Kaže slovenija da će ih primiti do 7000. Ok, skoro toliko ih je ušlo do sada u hrv. Šta se dešava ako u hrv uđe recimo 10 000 i slo neće primiti ostalih 3. U Srbiju ih baš ne možemo vratiti jer smo ih već "preuzeli", bar koliko sam ja upoznata sa cijelom pričom...Ako sam u krivu, ispravite me [:smijesi]
2015 09 17
Možemo ih pustiti preko granice prema slovencima na "ničiju zemlju".jer se oni neće varaćati natrag .njima je sada cilj slovenija. na isti način kako su ih srbi pustili k nama.
2015 09 17
Poprilično sam sigurna da im se to neće svidjeti, ali budimo optimistični.
2015 09 17
Da, svi su oni izbjeglice [:znoji]
2015 09 17
Naravno da neće.Oni imaju sreću(slovenci) jer imaju donekle sposobne ljude koji stvarno vode državu,mogu reći kako misle na dobrobit naroda,dok mi nismo te sreće. Izgleda kako nitko od "naših" ne shvaća kako nitko ne može spriječiti imigrante već samo usporiti i izazvati dodatne nerede.
2015 09 17
Jedno su izbjeglice, drugo su socijalni emigranti. Na žalost, 10% je izbjeglica. Čitam sad članak, puno žena i djece...ma gdje?
2015 09 17
Ne treba se previše razbacivati sa "lijepim" epitetima o imigrantima/emigrantima jer ono kaj većina piše o njima (loše stvari) isto su i o hrvatskim izbjeglicama govorili(balkanci,divljaci... i sl..),pa se svrstavamo u rang sa njima..
2015 09 17
maJa nema razloga za nepristojnost...svatko ima pravo na svoje mišljenje..A uostalom, prava istina o svemu ovome je poprično takva da nemamo zapravo pojma o čemu se radi.. Jedno je sigurno, ovo ne bi trebalo ovako izgledat niti su oni uopće ovako trebali dolazit i prelazit..valjda je barem to jasno da situacija nije po planu I da što će se dogodit kada broj izbjeglica pređe puno veću brojku od planirane? Naša zemlja guca i ne može sama sa sobom, ljudi nemaju posla, kopača smeća ima pod normalno svaki dan sve više..Gdje će svi ti ljudi? Meni ih je žao, ali kako im pomoć??
2015 09 17
1 2 3 4 5 ... 10