Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Narudžbe iz e-dućana /

river island iskustva

Pozz imate li iskustva sa kvalitetom odjeće? Ja bih si uzela jaknu vjerojatno, i zanima me kvaliteta i brojevi, jer nisu baš jeftine.. Hvala na odgovorima [:smijesi]
2015 11 24
Nikad nisam kupila nešto njihovo u dućanu, ali kupila sam od jedne cure ovdje odličnu majicu bez rukava, kao tuniku s predivnom aplikacijom - odlična kvaliteta, super krojena, veličina odgovara normalnim brojevima, tak da sam prezadovoljna! :) Za jakne ti ne bih znala reći...
2015 11 24
Kvaliteta odlična, njihov UK 14 je naš 40 ali svakako obrati pažnju na size chart. Dosta skup ali jako trendi i turbo popularan u UK i šire. Imaju dobra sniženja ponekad.
2015 11 24
Oooo, čekaj, znači trebala bih 12 jer inače nosim 38? Zbunjena sam, tako mali brojevi? Prihvaćaju li vraćanje bez problema, sa etiketom naravno nenošeno...
2015 11 24
Da, sad sam tek pogledala size guide :) Dobro da ste napisali, ja uvijek idem na 10 i to je to...
2015 11 24
Obrati pažnju na veličine svakako, posebno hlača. Vraćala nisam, pa ne znam ali nebi trebao biti problem. UK 12 je 38, tako bar piše na onom što ja imam.
2015 11 24
Hvala, draga, nebi ni gledala size guide.. još ću malo sačekati i prošvrljati pa vidjeti hoću li uzeti kod njih, nisu loše jaknice iako sam imala na umu nešto više dnevno,klasičnije, ali mi se sviđaju =)
2015 11 24
Slažem se za veličine, definitivno pogledaj size guide! Nisam uzimala jakne, ali imam par njihovih stvari i sa svime sam zadovoljna. Njihove cipele su mi čak i veće otkriće nego odjeća.
2015 11 25