Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Ostalo /

Razgovori /

KRIVO ODREĐENA DIOPTRIJA U OPTICI

što napravit u slučaju da su mi u optici odredili krivu dioptriju? imam glavobolju otkako nosim nove naocale, bas mi je prejaka postoji mogucnost povrata novca?
2023 02 13
> IvanaBilic55555: > što napravit u slučaju da su mi u optici odredili krivu dioptriju? imam glavobolju otkako nosim nove naocale, bas mi je prejaka > postoji mogucnost povrata novca? idite im reci. meni su opet izmjerili ( i sami skuzili koliko su fulali) hahah i napravili mi opet nova stakla
2023 02 13
> IvanaBilic55555: > što napravit u slučaju da su mi u optici odredili krivu dioptriju? imam glavobolju otkako nosim nove naocale, bas mi je prejaka > postoji mogucnost povrata novca? Dioptija se određuje u bolnici. Ja imam ozbiljne posljedice zato jer sam vjerovala ne jednoj već nekoliko optika u kojima ljudi valjda nisu bili kompetentni ustanoviti da imam dijagnozu, a ne samo loš vid
2023 02 13
Meni se desilo da su mi u bolnici izmjerili veću dioptriju, a kod optičara manju, ta manja mi odgovara. Kažu da sam možda umorna bila kad su mi u bolnici mjerili, i jesam, i živčana od čekanja... Možda opet otići na pregled kod njih pa nek ponovo odrede, a sad da će baš priznat grešku i prihvatit reklamaciju...
2023 02 13
Nisam o tome razmišljala. Imam česte glavobolje. Hmmm
2023 02 13