Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Da li još nekoga prebacuje s ove stranice na HoroUP app promo stranicu kad klikne na nešto? Ad blocker ne pomaže. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e2dc184829a8c235c7dd1d32543f1f24.jpg)
2024 07 14
Meni se smrzne stranica kod postavljanja novih artikala :o usred rečenice nestane kursor i sve se smrzne. Krenem ponovno, sad se smrzne na odabiru boje, pa sljedeći put na veličini... za jedan oglas trebalo mi je petnaestak pokušaja >:( Reklame jesu iritantne, ali im se može doskočiti... ali ovo je strašno. Funkcionalnost stranice svakim danom rapidno propada.
2024 07 16
> NadaMihaljevic: > Meni se smrzne stranica kod postavljanja novih artikala :o usred rečenice nestane kursor i sve se smrzne. Krenem ponovno, sad se smrzne na odabiru boje, pa sljedeći put na veličini... za jedan oglas trebalo mi je petnaestak pokušaja >:( > Reklame jesu iritantne, ali im se može doskočiti... ali ovo je strašno. Funkcionalnost stranice svakim danom rapidno propada. Isti slučaj.... Tri mjeseca su otkad se stranica "modernizirala". Ok,nije istog trena sve funkcioniralo kak treba,ali nakon tri mjeseca da su stvari još gore umjesto da se to posložilo ... očaj ,:(
2024 07 16
Bitno da nema previše ove iritsantne roza boja koja bude u oči! ova količina roze je ok. Ide mi na živce opis artikla kod pregledavanja, jedva nađeš opis i još k tome je bućkuriš dok čitaš. To bi trebalo promijeniti.
2024 07 17
Ovo je stvarno za izludit! Kako vi objavljujete nove oglase?! Pa ja ne uspijevam ni nakon dvadesetak pokušaja! Svaki put mi se stranica smrzne i krećem ispočetka. Koji je ovo vrag????
2024 07 18
Evo već para dana,meni je lutrija postaviti oglas ,:(
2024 07 19
Otkad je novi dizajn od reklama, videa i svih ostalih sponzoriranih uletavanja u ekran ne mozes ni na poruku odgovoriti a kamoli da dobijes zelju nesto potraziti za sebe…užas. Nikad gore
2024 07 21
Predivan je novi dizajn. Stranica je koma. Imamo li se gdje drugdje prebaciti? Vinted? Još što?
2024 07 25
Nikakvo poboljsanje, od promjene imam samo losiju prodaju. Definitivno napustam krpice. Tu sam skoro od pocetka, ono sto pamtim su predivne suradnje i razgovori u inboxu i cavrljanja po forumu.
2024 07 27
Nije ni na Vintedu neko ludilo od prodaje. Artikala je puno više nego na krpicama i kvalitetnijih, rekla bi, ali i za sitnu lovu je teško nešto prodati, baš kao i ovdje. 50 osoba stavi artikl u omiljeno, a nitko ništa niti ne pita, a kamoli da ponudi kupnju.
2024 07 28
Moram priznati da sam jako nezadovoljna novom stranicom, od izgleda do funkcionalnosti, sve manje je koristim i tražim alternative. Šteta, bila je prije puno bolja. Niti broj telefona neće prikazati u porukama, nepregledniji su oglasi artikala, nepreglednija je stranica i dulje tražim kad nešto tražim, a reklame su toliko iritantne da smanjuju vrijeme provedeno tu koliko vidim i samih kupaca.
2024 08 09
I tako, zašli smo i u kolovoz. Opisi su i dalje nagurani i to mi je zapravo najgore za vidjeti. Thumbnailovi su i dalje lošije rezolucije i odrezanih strana iz nekog razloga (na drugim platformama izgledaju normalno). Općenito mi je teže pregledavanje artikala u odnosu na prije, slike su nekako veće, ali kao mutnije i oglasi su zbijeni, odustanem nakon prve 3 stranice. Slike su prije bile nešto manje, ali oštrije i oku ugodnije prilikom izlistavanja artikala (barem meni). Sami oglasi su bili kompaktniji, a time i pregledniji. Slike i opis artikla su bili jedno kraj drugoga, sad je opis niže. Još uvijek ne mogu pogledati sve povratne, samo vrti nakon prve stranice. Prije su ocjene korisnika bile odmah vidljive u oglasu, sad moram kliknuti na profil. Također, bilo bi dobro da je Forum istaknut na vrhu stranice. Bilo bi korisno da su veličine povezane - S vezan s 36, M vezan s 38..., tako da pretraživanje bude lakše, a ne da se mora posebno. Rant over. 😁 I da, što je s aplikacijom? Hoće li u skorašnje vrijeme biti nekih izmjena ili je ovo finalan proizvod? Edit: očito je...
2024 08 11
Strašno, ne mogu niti biti na stranici. Stalno, pod time mislim svakin 30 sekundi mi iskače video na sredini ekrana. Mislim da je ovo kraj mojoh krpica jer nema interesa za ulaganjem u poboljšanje. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4a55ec4c8e8d867114a50e32dc2b6f7a.jpg)
2024 08 17
> IvonaKarasov: > Strašno, ne mogu niti biti na stranici. Stalno, pod time mislim svakin 30 sekundi mi iskače video na sredini ekrana. Mislim da je ovo kraj mojoh krpica jer nema interesa za ulaganjem u poboljšanje. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/4a55ec4c8e8d867114a50e32dc2b6f7a.jpg) Ista stvar non stop iskače taj video makneš opet postaje iritantno, neznam zašto Admin ne čuje korisnice bolje da se vrati na staro nego stranica propada svakim danom sve više nezadovoljnih pa samim time če i odustajati od nje, namece se trustap, sve to zajedno ljuti korisnice a pogotovo što nas nitko ne čuje :,'(
2024 08 17
Razumijem da se stranica od nečega mora financirati, ali oglasi su toliko agresivni da ništa ne možeš na stranici. Sve se svodi na isključivanje oglasa kako bi eventualno nešto vidio. Ovo nije nikakav napredak, ovo su 3 koraka unatrag. Definitivno se nemam namjeru vračati ovdje.
2024 08 27
1 2 ... 43 44 45 46 47 48 49