Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Ma strava su te reklame, a ovaj najnoviji video nasred ekrana je vrh vrhova 😱
2024 06 29
> Livica: > Ma strava su te reklame, a ovaj najnoviji video nasred ekrana je vrh vrhova 😱 A zamislite instalirate Ad bloker i nema reklama Pa eto malo istrazite,besplatno je
2024 06 29
A, koji? Sad gledam, jel mi se dobro čini da ih ima više? I kaj treba napravit osim skinuti ga?
2024 06 29
> Nitospitos: > A, koji? Sad gledam, jel mi se dobro čini da ih ima više? I kaj treba napravit osim skinuti ga? Ima ih vise,nekome neki pase, instaliras i preko njega ulazis na stranice I nema reklama :) Eto isprobaj Jer nemoguce je koristiti bilo koju stranicu,ubijaju s reklamama,odustane covjek od citanja odmah Ja imam Operu,i aktivirano blokiranje oglasa Nema niti jedne reklame ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/6e093dd881958a112e71ae451787e81a.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/049ed66e0ec780351071318e9ac94e43.jpg)
2024 06 29
> Nitospitos: > A, koji? Sad gledam, jel mi se dobro čini da ih ima više? I kaj treba napravit osim skinuti ga? uBlock Origin proširenje za Chrome (Chrome Web Store). Odličan je i za Youtube.
2024 06 29
Okej, ja koristim chrome, probat ću, pa ak bu mi nešto štekalo lako ju maknem.čitala sam recenzije, nisu svi 100% zadovoljni. Bitno mi je samo da se ne desi ko nekim curama da se iz nekog razloga nemogu više logirat... jer život bez krpica... jel to život? 😂😂😂
2024 06 29
Al, to nije za mobitele, il sam ja stvarno tutlek??Piše samo za PC... Inače, ne skidam nikakve aplikacije, osim što sam wacapp skinula, vestiare i mzabu. Nemam jednostavno interes za to.
2024 06 30
Boze dragi, u 3 minute mi je iskocila reklama za kockanje valjda 10 puta, prestrasno! I sramotno za krpice, stvarno nemate kriterije.
2024 06 30
Znaci stvarno je stranica poludila, ne mozes odgovorit na poruku stalno se vraca reklama.. Koristim krpice na mobitelu. Maknes reklamu ona i dalje svira! Znam da je stranica besplatna ali ovo ne vrijedi zbilja.. Vise mi se Vinted isplati, lakse za korištenje i bolja prodaja
2024 06 30
UŽDARYTI!! 😂😂😂 pa, kaj oni misle, tko želi otvoriti taj oglas? A, kakav bezobrazluk, nemožeš ju tek tak maknuti, nego prstić kao hrčak moraš imat.
2024 06 30
> Nitospitos: > Al, to nije za mobitele, il sam ja stvarno tutlek??Piše samo za PC... > Inače, ne skidam nikakve aplikacije, osim što sam wacapp skinula, vestiare i mzabu. Nemam jednostavno interes za to. Onda preko mobitela odete u Google Play, upišete adblocker i tamo odaberete koji Vam paše.
2024 06 30
Na svima piše free, a svi se plaćaju, već mi se manta. Ako se plaćaju jel to platiš karticom ili ti skinu MB, ja to niš ne kužim
2024 06 30
Adblock Plus u Chrome storeu, crvena ikonica na kojoj pise ABP. Ne plaća se, moguće da Vam iskoči neki popup za donacije, maknete ga i to je to, neće biti reklama na MK.
2024 06 30
> Nitospitos: > Na svima piše free, a svi se plaćaju, već mi se manta. Ako se plaćaju jel to platiš karticom ili ti skinu MB, ja to niš ne kužim Sad sam ispravila, odete u aplikaciju Google Play i tamo tražite. Iako je free može pisati kupnje putem aplikacije, ali zanemarite. Gledajte broj korisnika i ocjene.
2024 06 30
Jesam, instalirala sam i skroz mi se sve spošemerilo na mobitelu, kao da sam novi softver ugradila, nisam mogla nać bookmarks, krpicama ni traga, odmah sam ga makla. Otvorila sam i temu o oglasima gore, dolje i u sredini, al je promptno obrisana😃
2024 06 30
1 2 ... 41 42 43 44 45 46 47 ... 49