Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Stranica totalno nepregledna, puna oglasa. Ako je ovome update neka malo pogleda druge sajtove. Bezlično. Samo je zarada bitna, nije više bitan feedback korisnika.
2024 08 28
> Joannah: > Stranica totalno nepregledna, puna oglasa. Ako je ovome update neka malo pogleda druge sajtove. Bezlično. Samo je zarada bitna, nije više bitan feedback korisnika. A i Vi je zakrčivate duplim oglasima. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1bdfdf2954c52ebf72a2c467f3ed511b.jpg)
2024 08 28
🤣🤣🤣 Al, istina, vidim da i ja malo posustajem, čak se bojim za svoje fragilno mentalno zdravlje zbog ovih prek pol ekrana, sve mi je za tolerirati, ali ovo me ubija. Jel netko poželio uopće otvorit koji oglas od tog trasha?
2024 08 28
Već na kompu se ne otvara toliko koliko na mobu.
2024 08 28
Grozno Stranica se neda pročitat od pustih reklama
2024 09 01
Ima li ikakvih šansi da nam se vrati mogućnost novog reda kod pisanja opisa? Stvarno je dosta zbrkano kad je sve ovako našuškano
2024 09 03
Ja više nebih bila tu da nije bolje na kompjutoru, sve došlo sa novim dizajnom Mene čudi jel nas korisnice čuje Admin, zašto nešto ne poduzme ako nemože neka vrati na staro.
2024 09 03
Šta je sa omiljenima..ponovo postavljam pitanje Samo 12 Nekolicina cura bi i mjenjala ako smo im u omiljenima Ovako kuki🤬
2024 09 04
Ekipa pozdrav Kako da ugasim ove sline reklame? Čim otvorim krpice pale se video zapisi koji rade i u pozadini. Ako neko ima riješenje bio zahvalan Hvala
2024 09 11
> 4jakov: > Ekipa pozdrav > Kako da ugasim ove sline reklame? > Čim otvorim krpice pale se video zapisi koji rade i u pozadini. > Ako neko ima riješenje bio zahvalan > Hvala imate tu savjeta :) https://mojekrpice.hr/forum/t/283194/reklame-na-mk
2024 09 11
Pa dokle više?! 5 mjeseci gunđanja i zapomaganja 'vratite na staro'! 5 mjeseci! Pa koliko intelekta treba imati da se skuži da se NEĆE vratiti na staro? Ne sviđa vam se, ne odgovara vam, ne snalazite se u novom dizajnu, ljuti vas, bolje vam je drugdje - pa ajte onda, doviđenja i nemojte lupati vratima u odlasku. Misliiiiiim - 5 mjeseci, alooooo!
2024 09 12
> gitadevi: > Pa dokle više?! 5 mjeseci gunđanja i zapomaganja 'vratite na staro'! 5 mjeseci! Pa koliko intelekta treba imati da se skuži da se NEĆE vratiti na staro? Ne sviđa vam se, ne odgovara vam, ne snalazite se u novom dizajnu, ljuti vas, bolje vam je drugdje - pa ajte onda, doviđenja i nemojte lupati vratima u odlasku. Misliiiiiim - 5 mjeseci, alooooo! Aha, vi ste jedna od onih što odustaju tako lako? U redu, pustite onda nas ostale da gunđamo, a vi se ne mješajte ako vas se ne tiče i šutite ako vam odgovara dizajn.
2024 09 17
Ovdje sam već 10-tak godina...otkako je novi dizajn doslovno nikad manje pogleda, a prodaje skoro nema, čak je i u doba korone bilo bolje....
2024 09 18
> shoptillyoudrop: > > gitadevi: > > Pa dokle više?! 5 mjeseci gunđanja i zapomaganja 'vratite na staro'! 5 mjeseci! Pa koliko intelekta treba imati da se skuži da se NEĆE vratiti na staro? Ne sviđa vam se, ne odgovara vam, ne snalazite se u novom dizajnu, ljuti vas, bolje vam je drugdje - pa ajte onda, doviđenja i nemojte lupati vratima u odlasku. Misliiiiiim - 5 mjeseci, alooooo! > Aha, vi ste jedna od onih što odustaju tako lako? U redu, pustite onda nas ostale da gunđamo, a vi se ne mješajte ako vas se ne tiče i šutite ako vam odgovara dizajn. Ne lupetajte. Kakvo odustajanje i neodustajanje? Tu sam više od 10 godina, preživjela sam nekoliko ovakvih preinaka stranice, a i ne samo ove, i dobro znam da se nikada, ali nikada ne vraća na staro, ma koliko to korisnici tražili, molili i zahtijevali. Dovoljna je bazična inteligencija da se shvati kako vlasnici stranice ne drže puno do mišljenja onih koji je besplatno koriste.
2024 09 18
Zar nemaju pravo gunđati ako im se gunđa? Pa tome i služi ova tema, za neki feedback, ne? Zar ne živimo u "slobodi i demokraciji" i svatko može reći što želi? Ako je doista tako, onda se svatko ima pravo žaliti bez da ga netko drugi poklapa ili vrijeđa da je manje inteligentan ako prigovara. Kakve veze ima ako se ispiše i 100 stranica "gunđanja" ovdje, ako Vas to nervira, slobodno preskočite temu. Kad se pogledaju sve teme vezane za novi dizajn, jasno je da za ovaj projekt u pokušaju ima više kritika nego pohvala. Oni kojima je ovo vrhunac web-dizajna su ipak u manjini. Iako, stvarno ne shvaćam što je u novom dizajnu konkretno napredak u odnosu na stari (možda zbijeni opisi?), ali dobro. A što se tiče ovog da je besplatno koristimo... uh... Na internetu ako nešto ne plaćamo novcem, onda plaćamo našim podacima i analitikom korištenja. Ova stranica zarađuje zahvaljujući nama (gleda se broj posjetitelja), našim klikovima i AdSensu (reklamama) koje nam se prikazuju sa svakim klikom. Trebalo bi im biti stalo ako zbog manjkavog dizajna broj posjetitelja i klikova krene opadati jer onda opada i zarada od AdSensa. Toliko.
2024 09 18
1 2 ... 44 45 46 47 48 49