Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Vinted - ponovno poskupjela poštarina

> PretrpaniOrmar: > > andrejama: > > > PretrpaniOrmar: > > > meni je tu komičnije što su prodaje kad je bila besplatna poštarina išle komično brzo - kao da je sve besplatno, a čim uvedu poštarinu od 3 eura - sve stane 😀 a realno na torbu od 250+€ ne znam koliko je poštarina od 3€ bitan faktor 😀 > > Meni baš i nije komično, nego jednostavno ti se nešto svidi da ćeš dat za to 1€, ali ti toliko i vrijedi, ne više od toga, jer kad sa naknadnom i poštarinom te ispadne 5€ sve skupa, a za to si mogla kupiti još 3 artikla vidiš koliko je to komično... > > Na torbu od 250€ se plaća naknada od skoro 14€ + poštarina od 3€ ispada da plaćaš to torbu skoro 270€ što baš isto nije komično. Problem je što je i poštarina i naknada poskupila. Pohlepnost. > meni je "komično" jer ne govorim o prodajama i kupnji stvari od 1€ već o puno skupljim stvarima gdje povećanje poštarine sa 0 na 3 € stvarno nije neko spektakularno povećanje ukupnog iznosa 🙄 dakle ako je nešto 250€ ili 253€ ... ono... chill 😂 Problem je što više nije samo 253€ jer se povisila i naknada, tako da je skuplje sve skupa za skoro 20€. Ako je tebi to okej, onda ok. Barem da na nekome vinted zarađuje od skupljih stvari, jer takvi su stvarno u minornoj manjini.
2025 03 02
> PretrpaniOrmar: > ja ne prodajem stvari ispod 5€ - njih doniram u lokalni crveni križ, jer ni paketi/koverte nisu besplatni a nemam puno slobodnog vremena za slanje - osobna odluka a drago mi je da netko pronađe nešto za sebe. SVaki kvartal spakiram paket i pravac CK Ne prodaješ, ali voliš kupiti ispod 5€, razumijem. Makar mi je teško uopće povjerovati da imaš artikle koji su ispod 5€ sudeći prema ormaru i kako se sama predstavljaš da 250€ opališ sam tako da bi ih donirala. Na vintedu se ima vremena poslati unutar tjedan dana, ne mora isti dan pa i nije neko stravično gubljenje, također boxeva ima na svakom ćošku, evo moj mi je u ulici, a i nekad se nakupi 3,4 paketa odjednom i može se slati u recikliranoj ambalaži ne treba se kupovati, ono sve u čemu dobiješ nešto samo proslijediš dalje. A crveni križ ionako robu prodaje ili ju baca u smeće, a ovako se uz to i reciklira, a ima i dosta ženski koje rade diy pa kupe nešto jer im treba neki dio i tako....nije baš sve samo lijevo i desno.
2025 03 02
Ali recimo ono što mi je komično opis tvoje torbice Michael Kors kao da je kupe oni koji žele izgledati skupo. Ne razumijem čemu to? Što to znači izgledati skupo? Koja je svrha toga? A komičnije je još što se na vintedu može kupiti i za upola manje.
2025 03 02
Jel ovdje kao neki hladni rat između bogatih i siromašnih???????????????????????????????????
2025 03 02
> andrejama: > > PretrpaniOrmar: > > ja ne prodajem stvari ispod 5€ - njih doniram u lokalni crveni križ, jer ni paketi/koverte nisu besplatni a nemam puno slobodnog vremena za slanje - osobna odluka a drago mi je da netko pronađe nešto za sebe. SVaki kvartal spakiram paket i pravac CK > Ne prodaješ, ali voliš kupiti ispod 5€, razumijem. Makar mi je teško uopće povjerovati da imaš artikle koji su ispod 5€ sudeći prema ormaru i kako se sama predstavljaš da 250€ opališ sam tako da bi ih donirala. Na vintedu se ima vremena poslati unutar tjedan dana, ne mora isti dan pa i nije neko stravično gubljenje, također boxeva ima na svakom ćošku, evo moj mi je u ulici, a i nekad se nakupi 3,4 paketa odjednom i može se slati u recikliranoj ambalaži ne treba se kupovati, ono sve u čemu dobiješ nešto samo proslijediš dalje. A crveni križ ionako robu prodaje ili ju baca u smeće, a ovako se uz to i reciklira, a ima i dosta ženski koje rade diy pa kupe nešto jer im treba neki dio i tako....nije baš sve samo lijevo i desno. ne kupujem ispod 5€ jer kupujem samo kada putujem pa ne znam odakle ti to, kutije kupujem u hobby artu nemam ništa za iskoristiti a i šaljem isti dan. pa eto očito nismo iste. Isto tako ne kupujem na vintedu ni na MK, ali eto upravo tražim Hajdukov dres prugasti za 100 godina pa eko netko ima, neka mi se javi u inbox 😂
2025 03 02
> andrejama: > Ali recimo ono što mi je komično opis tvoje torbice Michael Kors kao da je kupe oni koji žele izgledati skupo. Ne razumijem čemu to? Što to znači izgledati skupo? Koja je svrha toga? > A komičnije je još što se na vintedu može kupiti i za upola manje. ako nađeš tu torbu u tom stanju u pola manje a da je original 👏 daj link (može i u inbox kupujem odmah) 😂
2025 03 02
> sanjaurban: > Jel ovdje kao neki hladni rat između bogatih i siromašnih??????????????????????????????????? ja sam prestala pušiti prije 15 goidna i zacrtala sam si da ću sve novce koje sam davala za pljuge davati si za recimo torbe. a ako to nekome smeta - zaboli me 😂
2025 03 02
Također sam posjetila vaše ormare jer mi je to bilo logično u ovoj temi, kad smo već kod skupoće artikala (naravno, tema je samo o poštarini, ali kad smo se uopće držali teme?), da ne pišem napamet. Otvaračica teme- odličan ormar, cijene pristupačne, već mi se sviđa 6 stvari. Pretrpani ormar- također sam zamijetila opis koji spominje AndrejaMa. Imam kćer koju nisam odgajala u tom smjeru. Mislim da sam u tome uspjela. Imate jednu torbicu Marc Jacobs, nova novcata, pišete, kupljena u trenutku i nikad je niste prošetala. Ja si ne mogu tako nešto priuštiti, taj luksuz da kupim skupo i ne nosim. Ako i imam nešto skuplje (za moje pojmove) , tome sam dušu istjerala van koliko to raubam. Naravno da će poskupljenje poštarine djelovati drukčije na vas i mene. Da se razumijemo, nisam ja neka sirotinja, imam i previše stvari. Samo nam glava radi drukčije. Moja logika ne dopušta mi da kupim nešto skupo pa to odbacim. Šta, ne sviđa mi se, zbog čega? Kakva mi je glava ako se tako predomišljam? Ako sam to htjela i izdvojila novac. Mnoge curke će pomisliti da je to bahatluk, ali vam neće to napisati. Ja ću samo reći da je nepromišljenost. Naravno, neka svatko stavlja u ormare što hoće i voli. Ali ovdje su napisane neke stvari koje me povuku za jezik jer između redova piše svašta. Reagiram odmah, da ne bi bilo da se ne zna tko što misli.
2025 03 02
> sanjaurban: > Također sam posjetila vaše ormare jer mi je to bilo logično u ovoj temi, kad smo već kod skupoće artikala (naravno, tema je samo o poštarini, ali kad smo se uopće držali teme?), da ne pišem napamet. Otvaračica teme- odličan ormar, cijene pristupačne, već mi se sviđa 6 stvari. Pretrpani ormar- također sam zamijetila opis koji spominje AndrejaMa. Imam kćer koju nisam odgajala u tom smjeru. Mislim da sam u tome uspjela. Imate jednu torbicu Marc Jacobs, nova novcata, pišete, kupljena u trenutku i nikad je niste prošetala. Ja si ne mogu tako nešto priuštiti, taj luksuz da kupim skupo i ne nosim. Ako i imam nešto skuplje (za moje pojmove) , tome sam dušu istjerala van koliko to raubam. Naravno da će poskupljenje poštarine djelovati drukčije na vas i mene. Da se razumijemo, nisam ja neka sirotinja, imam i previše stvari. Samo nam glava radi drukčije. Moja logika ne dopušta mi da kupim nešto skupo pa to odbacim. Šta, ne sviđa mi se, zbog čega? Kakva mi je glava ako se tako predomišljam? Ako sam to htjela i izdvojila novac. Mnoge curke će pomisliti da je to bahatluk, ali vam neće to napisati. Ja ću samo reći da je nepromišljenost. Naravno, neka svatko stavlja u ormare što hoće i voli. Ali ovdje su napisane neke stvari koje me povuku za jezik jer između redova piše svašta. Reagiram odmah, da ne bi bilo da se ne zna tko što misli. eto super, imam 50+ godina, 30 godina staža i svoje novce trošim kako ja želim 😂 odgojena sam da ako su novci moji nisam dužna nikome polagati račune što s njima radim 😂 😂 😂 niti sam sirotinja niti se bahatim, moje pare - moj život 😂 😂
2025 03 02
> PretrpaniOrmar: > eto super, imam 50+ godina, 30 godina staža i svoje novce trošim kako ja želim 😂 odgojena sam da ako su novci moji nisam dužna nikome polagati račune što s njima radim 😂 😂 😂 niti sam sirotinja niti se bahatim, moje pare - moj život 😂 😂 Tako je, samo naprijed!!!!
2025 03 02
> sanjaurban: > > PretrpaniOrmar: > > eto super, imam 50+ godina, 30 godina staža i svoje novce trošim kako ja želim 😂 odgojena sam da ako su novci moji nisam dužna nikome polagati račune što s njima radim 😂 😂 😂 niti sam sirotinja niti se bahatim, moje pare - moj život 😂 😂 > Tako je, samo naprijed!!!! 💪😂 super što ne moram nekome polagati račune kako trošim svoje novce 😂 i dalje tražim prugasti hajdukov dres za 100 godina za taju
2025 03 02
> PretrpaniOrmar: > > andrejama: > > > PretrpaniOrmar: > > > ja ne prodajem stvari ispod 5€ - njih doniram u lokalni crveni križ, jer ni paketi/koverte nisu besplatni a nemam puno slobodnog vremena za slanje - osobna odluka a drago mi je da netko pronađe nešto za sebe. SVaki kvartal spakiram paket i pravac CK > > Ne prodaješ, ali voliš kupiti ispod 5€, razumijem. Makar mi je teško uopće povjerovati da imaš artikle koji su ispod 5€ sudeći prema ormaru i kako se sama predstavljaš da 250€ opališ sam tako da bi ih donirala. Na vintedu se ima vremena poslati unutar tjedan dana, ne mora isti dan pa i nije neko stravično gubljenje, također boxeva ima na svakom ćošku, evo moj mi je u ulici, a i nekad se nakupi 3,4 paketa odjednom i može se slati u recikliranoj ambalaži ne treba se kupovati, ono sve u čemu dobiješ nešto samo proslijediš dalje. A crveni križ ionako robu prodaje ili ju baca u smeće, a ovako se uz to i reciklira, a ima i dosta ženski koje rade diy pa kupe nešto jer im treba neki dio i tako....nije baš sve samo lijevo i desno. > ne kupujem ispod 5€ jer kupujem samo kada putujem pa ne znam odakle ti to, kutije kupujem u hobby artu nemam ništa za iskoristiti a i šaljem isti dan. pa eto očito nismo iste. Isto tako ne kupujem na vintedu ni na MK, ali eto upravo tražim Hajdukov dres prugasti za 100 godina pa eko netko ima, neka mi se javi u inbox 😂 Pa to je ono o čem i pričam, ne kupuje više nitko ovdje, ostali samo prodavači, na vintedu će se isto sada malo smanjiti, ali će nekako opstati, ali ovo ovdje je osuđeno na propast. Ne živi se od 5 baba koje povremeno navrate (uključujući i mene) i 4 redovitih laprdala po forumu (pritom mislim i na sebe). Iako kupovanje na vintedu se jako puno razlikuje nego ovdje.
2025 03 02
> PretrpaniOrmar: > > andrejama: > > Ali recimo ono što mi je komično opis tvoje torbice Michael Kors kao da je kupe oni koji žele izgledati skupo. Ne razumijem čemu to? Što to znači izgledati skupo? Koja je svrha toga? > > A komičnije je još što se na vintedu može kupiti i za upola manje. > ako nađeš tu torbu u tom stanju u pola manje a da je original 👏 daj link (može i u inbox kupujem odmah) 😂 Pa da preprodaješ 🤣 važi ako nađem pošaljem samo uz sve ostalo kaj propada ni to se ne može više normalno linkati (isprobano).
2025 03 02
> PretrpaniOrmar: > > sanjaurban: > > Jel ovdje kao neki hladni rat između bogatih i siromašnih??????????????????????????????????? > ja sam prestala pušiti prije 15 goidna i zacrtala sam si da ću sve novce koje sam davala za pljuge davati si za recimo torbe. a ako to nekome smeta - zaboli me 😂 To najčešće tak ide iz jedne ovisnosti u drugu. No postoji i ulaganje u cjeloživotno obrazovanje, investicije, putovanja, poduzetništvo ili ako baš imaš ono viška-donacije pogotovo za djecu.
2025 03 02
> andrejama: > > PretrpaniOrmar: > > > sanjaurban: > > > Jel ovdje kao neki hladni rat između bogatih i siromašnih??????????????????????????????????? > > ja sam prestala pušiti prije 15 goidna i zacrtala sam si da ću sve novce koje sam davala za pljuge davati si za recimo torbe. a ako to nekome smeta - zaboli me 😂 > To najčešće tak ide iz jedne ovisnosti u drugu. No postoji i ulaganje u cjeloživotno obrazovanje, investicije, putovanja, poduzetništvo ili ako baš imaš ono viška-donacije pogotovo za djecu. imam doktorat, radim na drugom, putujem a doniram isključivo za životinje....kupovinu torbi ne smatram ovisnosti već guštom. a ako je tebi to ovisnost, možda bolje da ne zrcališ na druge ;) moj život, moje odluke - ja ne ulazim u tvoje pa nemoj ni ti u moje ;)
2025 03 02
1 2 3 4 5 6 7 ... 9