Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Ana Mate Barbarić HITNO

> AnDra411: > Mislim da bi bilo ok da se uzme sve sa rezervom sto ona kaze, a i "mama" joj... Nije trudna, nije udana, zivi u svojoj obiteljskoj kuci.. Sve sto je rekla je s namjerom da je se ne moze s nicim konkretnim povezati, a i prilicno se sama izgubila u svojim lazima da, istina. A i ne bi bilo zgorega lupiti print screen s one teme gdje za sve okrivljuje njega, pa i to policiji pokazati. Treba ovu temu ili bar adminov uvod po grupama na fejsu proširiti, ima ih prevarenih tamo još i više nego ovdje.
2017 01 19
> AnDra411: > Ne znaci uopce da je losa osoba to sto vas je nekolicinu prevario skupa s njom za par tisuca kuna ?
2017 01 19
To definitivno ,pa ako su zamorce imali na sufitu???logicno da svi sudjeluju
2017 01 19
> AnDra411: > Ne znaci uopce da je losa osoba to sto vas je nekolicinu prevario skupa s njom za par tisuca kuna On nije nikoga prevario. On je sigurno sve pare njoj dao. Nije se ni s njom na onoj temi izmjenjivao u pisanju upisa. A vi tako. Sramota. Lp
2017 01 19
Sarkazam. Ne aludiram i ne generaliziram djecu iz Doma da su svi losi i problematicni. Ovi su poseban slucaj i zahtjevaju intervenciju kod nadleznih
2017 01 19
> Uljeshura: > > AnDra411: > > Ne znaci uopce da je losa osoba to sto vas je nekolicinu prevario skupa s njom za par tisuca kuna > ? vjerujem da je sarkazam ,:) good day.
2017 01 19
> AnDra411: > Shame on me 😂 Stavljaj smajleke. Već sam mislila da je kamen pao na glavu prije 3-4 godine :') Iiiiiiii....tak....šta sad? :/
2017 01 19
Nestala tema od onog što vodi prijateljice za vikend u provod i šoping :') Nadam se samo da će biti razumnih cura koje su prevarene...(i ne vrši se pritisak na njih :') ) ..pa će obaviti svoju građansku i ljudsku dužnost, te otići na policiju.. Primjer neka im bude adminka.. Lp
2017 01 19
Čitam ovih 14 stranica, kao i što sam pratila prijašnje teme o dotičnoj i jednostavno sam zabezbeknuta, izbačena iz cipela s više stvari koje ne razumijem , a moram reć i ne odobravam.. Prva- ne mogu vjerovat da prevarene cure nemaju volje reagirati. Pogotovo sad kad se ukazala prilika i dobra volja od strane plavaca. Pa miša mu njegovog, dođe mi skoro žao da mene nije izlevatila, da nisam osobno imala priliku ić prijavit.. Ne, ne razumijem stav " a od toga ionak nebu bilo niš", jer osobno nisam navikla šutit, pa makar i " od tog ne bude niš" i makar ja na kraju izvukla deblji kraj.. ( bilo i toga, al mi glava visoko). Drugo- djevojke, žene, cure drage.. mnoge od Vas čije sam stavove i mišljenja poštivala, razočarale ste me sa komentarima o izgledu dotične i sa " savjetima" kaj bi si ona morala napravit.. otkad je izgled i bili čiji dojam o tome relevantan za bilo kaj, a kamoli za te teme u kojima se to jako spominjalo? To je po meni spuštanje ispod vlastite razine.. Treće- dvoumila se da li se radi o psihopatu ili sociopatu..osobni zaključak: sociopat.. ali onda takvim komentarima samo hranite bolest... Četvrto i zapravo najbitnije: apeliram na prevarene osobe, bar nekolicinu, da odreagira i ode prijavit.. ako koga zanimaju razlozi, rado mu to detaljno objasnim, u koracima. Lp
2017 01 19
Hopa cupa. Nazdravlje. Sretno svima. I ne budite čkepi. ,:)
2017 01 19
> Uljeshura: > > AnDra411: > > Shame on me 😂 > Stavljaj smajleke. Već sam mislila da je kamen pao na glavu prije 3-4 godine :') > Iiiiiiii....tak....šta sad? :/ Ja vjerujem da će prevarene otići po postaje. Naravno, ne sve, na žalost, ali neke hoće. Nadam se da će nešto biti od toga jer je ovo nešto prestrašno šta se događa. I opet velim, treba i po fejsu prošerati, tko je već po tim grupama.
2017 01 19
navodno je neko vrijeme i uzimala terapiju .
2017 01 19
> marija_0407: > > Brdosuza: > > > marija_0407: > > > Ja se ovdje sa nikim ne svađam..Ja sam gospođo za razliku od drugih i kontaktirala njenu mamu,i njegovu mamu pokušavam dobiti.Njena mama mi je rekla da ju slobodno prijavim na policiju,da nisam jedina prevarena,da već ima puno prijava u .policijskoj postaji.Rekla je i da Ana ne živi sa njom,te da ih sve zlostavlja i maltretira.Kam da joj idem na vrata? > > > Jel imam možda telepatske moći možda da znam di se ona nalazi? > > Evo da ne bi bilo da izmišljam...rekla je da ne zna di se nalazi Ana. > Jel si ti curo malo mutava?Pa jel svugdje piše da joj je adresa di živi sa roditeljima Kanarinska 25,a njena majka je izjavila da Ana ne živi s njom?Ne baljezgaj molim te.Od tog vašeg silnog kenjanja mi se još manje ide na policiju. marija_0407 i tebe i sve ostale koje je pokrala, po svemu je premalo, trebala je još više. Kako ti nije neugodno svađati se s curama, vrijeđati, kukati kako si pokradena, umjesto da odeš s argumentima i daš izjavu. Niste svjesne u kakvu neugodnu situaciju dovodite adminku koja vam samo želi pomoći. Nije vam bila posrednica u suradnjama u koje ste same upale. Gadljivo je svakodnevno čitati vaše plakanje kako vas kradu i varaju, a kada trebate nešto poduzeti, sebe zaštititi, pružate otpor. Jednostavnije je otvoriti temu na forumu i naricati po tipkovnici.
2017 01 19
Potpisujem zadnji post! Admin se potrudila pokrenuti cijelu stvar u korist pokradenih, a nema podrsku istih. To cak nije stvar inertnosti nego i pomalo nekulture. I ja sam se javila da pokusam pomoci svim ostecenima jer sam spletom zivotnih okolnosti susjeda male prevarantice i mogu vam dati korisne informacije ukoliko zelite uci kontakt s "roditeljima" male, ako policija ne intervenira u ovom slucaju.
2017 01 19
Auuuuu cura je poremecena skupa sa svojim debilcekom.. nije to za zatvor nego za neku drugu ustanovu zatvorenog tipa. Nije to cisto u glavi.. I jos kad vidim sta je pigica pisala prije?! I nade ih se DVOJE takvih zajedno..pa wtfff koje su sanse😀
2017 01 19
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 55