Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> karmen100: > > katarinamartina: > > Meni na vašem profilu fotke skroz ok, niti jedna nije mutna. Pa opet gledajte moj profil, ja vaš i tako to. > Ne razumijem cemu sarkazam. Pa dal Vi niste samo korisnik ovdje kao i ja? Nemojte me uvjeravati da Vam slike nisu mutne jer nema smisla. Ovo je stvar preinaka tj. lose teme koju su upotrijebili, a nisu sposobni prilagoditi je kako bi ispravno funkcionirala. > No, tko zapravo stoji iza Krpica? Rumunji, Madjari? Zaboravila sam. Zato i sve skupa izgleda kako izgleda. > Edit: Litva ipak 🙄 Meni vaše fotke nisu mutne. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/397729c3c164d54f389c3fc4537eba8e.jpg)
2024 04 20
> nati80: > A gdje su razgovori? > Ne mogu to otvoriti ni naći? Gore pri vrhu. ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/82a971c695d15b48d502e7969129fd61.jpg)
2024 04 20
Neeee... Ja sam ovdje samo preko moba i uzasno je sve veliko... Bolje da ste napravili aplikaciju i ostavili stari dizajn... Ovo je bezlicno totalno...
2024 04 20
Iskreno i meni ovo grozno..slike izdužene.. Čini mi se da ni opcije da vidiš što je nekom u omiljenim artiklima nema..
2024 04 20
> Zorica30: > Neeee... Ja sam ovdje samo preko moba i uzasno je sve veliko... Bolje da ste napravili aplikaciju i ostavili stari dizajn... Ovo je bezlicno totalno... Slažem se..ni meni nije leglo 😔
2024 04 20
Ne svidja mi se,na prvu sam mislila da je neka "radna" verzija radi poboljsane stare...razocarenje,vratite krpice...😱
2024 04 21
> Zorica30: > Neeee... Ja sam ovdje samo preko moba i uzasno je sve veliko... Bolje da ste napravili aplikaciju i ostavili stari dizajn... Ovo je bezlicno totalno... I ja sam ovdje preko mobitela i slažem se. Sve je preveliko. Forum ne mogu citati normalno kao prije jer ne vidim cijeli komentar, nego moram pomicati ekran lijevo - desno. Stranica izgleda kao da se vratila deset godina unatrag.
2024 04 21
Jel se i vama sporo otvaraju/učitavaju oglasi i slike?
2024 04 21
I ja sam preko moba i sve mi je okej,čak se nemoram više pet puta dnevno logirat, slike baš lijepo vidim,jedino me malo smeta što taj opis nečijeg profila nemogu zatvoriti nego strelicu unatrag...
2024 04 21
Ovo je uzasno. 10 stepenica unatrag. Izgled podsjeca na one prve stranice ikada. Hvala bogu sta je Vinted stigao na trziste … Ne znam tko ovo moze nazvati “novim dizajnom” 🤣
2024 04 21
Zar se sad ne mogu otvoriti veće fotografije artikla? Morat ćemo klikati "pregled slike" svaki put?
2024 04 21
Užas
2024 04 21
Brišem profil. Prestrašno kak izgleda loše i nepregledno i neprivlačno. Boje su najbitnije i najprivlačnije u svemu. I njuškalo za aute izgleda bolje i privlačnije.
2024 04 21
Mislila sam da je ovo prolazan hir. Šteta šta kvarite ono što je dobro. Čemu ????
2024 04 21
Bit će još promjena, prešli smo na ovaj generalni dizajn kako bi se neke druge stvari mogle uskladiti i zato je sad sporo i bljedunjavo, ali neće dugo biti tako. Ako vam se preklapaju kategorije, treba izbrisati kolačiće od početka povijesti. Upload ide brzo, ali cache mora biti očišćen i sve kategorije moraju biti pravilno ispunjene. Kao i do sad, ide pet tagova i do dvije boje.
2024 04 21
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 ... 49