Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

zašto ne mogu brisati stare artikle?
2024 04 21
> Gothika: > zašto ne mogu brisati stare artikle? probajte očistiti kolačiće i stisnuti refresh stranice. brisanje normalno radi ali ne hvata možda uvijek iz prve
2024 04 21
> Gothika: > zašto ne mogu brisati stare artikle? Moze se,nekad je potrebno 2 puta kliknuti da obrise Ne reagira odmah
2024 04 21
probati cu tenks :)
2024 04 21
Jesam li ja luda ili kad otvorite oglas (što btw traje 3 minute) na prodavaču nisu označene povratne informacije, nego moram kliknuti na prodavača da ih vidim (što traje još tri minute)? Stvarno čovjek izgubi volju. Reklame napadaju sa svih stana, više ne znam što je oglas, a što reklama...
2024 04 21
Nisam presretna, stranica je dosta usporena, ne znam jesam li kliknula na nešto ili nisam, dok se otvori izgubim volju za pregledavanjem. Opis proizvoda je desno, nije pregledno. I nezanemarivo, boja! Ona fuksija boja je boja krpica, ovo mi je kao i bilo koja druga stranica, ne privlači me... ja bih povratak na prijašnji izgled.
2024 04 21
> Livica: > Jesam li ja luda ili kad otvorite oglas (što btw traje 3 minute) na prodavaču nisu označene povratne informacije, nego moram kliknuti na prodavača da ih vidim (što traje još tri minute)? > Stvarno čovjek izgubi volju. > Reklame napadaju sa svih stana, više ne znam što je oglas, a što reklama... Iznad naslova artikla se nalazi ime prodavača, lijevo od imena su ocjene ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/c738e7147af505458b381404fcd2f737.jpg)
2024 04 21
Jako je nepregledno sve, zbunjujuće je i boje su previse svijetle. Izgleda sve kao obicna wordpress šablona. 🥺
2024 04 21
Cure, kako da na vintedu pronađem samo artikle iz Hrvatske, npr. Iz Osijeka? 😊 ima li tamo neki filter? Objavila sam već artikl, čini se skroz ok stranica…
2024 04 21
> JosipaMedo: > Jako je nepregledno sve, zbunjujuće je i boje su previse svijetle. Izgleda sve kao obicna wordpress šablona. 🥺 Upravo tako, i meni je to bila prva pomisao…da su im uvalili gotovu wordpress temu koju su samo malo prilagodili… zato i ima toliko lošeg prijevoda sa engleskog…
2024 04 21
Novi izgled nimalo privlačan🙄,vratite stari
2024 04 21
Sorry ali ova nova stranica mi je 👎
2024 04 21
> SuziiRi: > Novi izgled nimalo privlačan🙄,vratite stari Bas tako,uzasna mi je stranica 😬
2024 04 21
Sve je užasno sporo, pa ovo nije korak naprijed što bi se očekivalo, nego dva koraka natrag..... Nikako dočekati otvaranje artikla...pa treba mi 5 dana da pronađem neku krpicu koju želim kupiti, uhhhhh
2024 04 21
Zašto bi netko uništio sve ono što je bilo dobro na krpicama umjesto da popravi nedostatke? Meni je nova stranica jako loša i gubi svoju prepoznatljivost i preglednost, totalno neprivlačno i otežano u odnosu na prije. :(
2024 04 21
1 2 ... 14 15 16 17 18 19 20 ... 49