Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Grozno,ne mogu se snači jedno vrijeme iskreno. Čekanje da se nešto otvori da ne govorim. Ja bi iskreno staru verziju krpica bila mi je👌.
2024 04 21
Ok jedva sam se snasla na ovom blijedom dizajnu, puno bolja stara verzija. Da smo barem dobile aplikaciju koju tooliko cekamo. 🙄
2024 04 22
Dosta je nepregledno, zbrkano i rekla bih u odnosu na prijašnji dizajn puno kompliciranije. Totalno bezlično s bojama, fontom,... Ostaje nam nada da ćete popraviti s vremenom nedostatke. :-)
2024 04 22
Ja sam mislila da sam na krivu stranicu ušla 😂 Ni meni se ne sviđa, bezlično, puno bolje je prije bilo
2024 04 22
LJUDI... Ja ne znam šta je ovo.. prvo nisam znala da će se nešto mijenjati- a onda šok... mislila sam da je to samo kod mene. Druga stvar : stranice se otvaraju po 30 sekundi , znači nikad dočekati ... jel se još nekome dešava ??
2024 04 22
Ma grozno ……. Bitno je da vlasnik pokupi lovu na reklame što moramo trpjeti sa svih strana tako da otežava otvaranje stranice, te na kraju odustanem i odlogiram se. Sve bi to bilo u redu ako bi vlasnik samo dio love koji pokupi od poslovnih partnera za reklamu, ulaže u novi server, jer očito postojeći je jako slab, zato se tako sporo očitavaju stranice.
2024 04 22
> Glitterpink: jel se još nekome dešava ?? Ufff, svima :D
2024 04 22
Da li je bitno što korisnici misle? Koliko vidim većina je nezadovoljna...Zašto se uopće mijenjalo i nije išlo samo na aplikaciju? Kakva je to veličina fotki??
2024 04 22
Veličinu fotki treba pod hitno povećati i općenito napraviti drugačiju vrstu 'galerije' jer ovo otvaranje fotke po fotke nema smisla, ja sam na svojim oglasima posebno označila čega je koliko ostalo (npr. parfem ili šampon) a mene kupci i dalje ispituju koliko je čega ostalo jer ne ostvaraju fotku samu za sebe već listaju a fotka je odrezana i ne vidi se pola fotke pa tako ni artikli.
2024 04 22
> Noelle: > Da li je bitno što korisnici misle? Koliko vidim većina je nezadovoljna...Zašto se uopće mijenjalo i nije išlo samo na aplikaciju? > Kakva je to veličina fotki?? Očito im nije bitno šta korisnici misle svi smo nezadovoljni,zašto se mjenjalo kad je bilo sve dobro..vratite nam stari dizajn🙏🙏
2024 04 22
Razocaranje.🥲 Nedostaje stari dizajn.
2024 04 22
> KreativnoSelo: > > miss11: > > Ne znam kako će biti na hrvatskoj stranici Krpice, ali slovenska stranica nakon novog dizajna ne funkcionira baš najbolje. > > Ne mogu se pogledati više zadnji artikli, pola toga je na nekom čudnom jeziku (ceski ili madzarski), ne izgleda privlačno 😑 > To sam i ja primijetila s jezikom. > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/816c86f438bbd9f872ced7883de0859b.jpg) > I ovo je nešto novo al i ne toliko potrebno - gore su povratne koje je prodavačica dobila a ovo dolje koje je dala valjda. Tu eto samo možemo vidjeti razliku i ništa drugo. > Barem da se opet razdvoje negativne od neutralnih i pozitivnih povratnih informacija jer od ovog iznad baš i nema koristi. Nije to broj koje je davala :D nego broj svih ukupno - tj i neutralnih. Buduci da ne mozes nekome vise pusta ostaviti pozitivnu recenziju.
2024 04 22
Nažalost, dizajn loš, fotografije nepregledne. U trenutku kad se Vinted reklamira na sve strane ovo je jako loš potez. No što je tu je, znam da ne budu uvažili kritike pa nam jedino preostaje naviknuti se na ovo 😐
2024 04 22
Zastooo se sve usporilo ovako i nepregledno je ?
2024 04 22
Je samo meni poruke ne dolaze i ne šalju se?
2024 04 22
1 2 ... 15 16 17 18 19 20 21 ... 49