Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> Zorica30: > Neeee... Ja sam ovdje samo preko moba i uzasno je sve veliko... Bolje da ste napravili aplikaciju i ostavili stari dizajn... Ovo je bezlicno totalno... Morate obrisati kolačiće.
2024 04 21
> malena2809: > Mislila sam da je ovo prolazan hir. Šteta šta kvarite ono što je dobro. Čemu ???? Nije hir nego smo navikli na onaj izgled u zadnjih sedam godina. Stavila sam slikicu u drugu temu kako će stranica izgledati kad sve bude gotovo. Mislila sam da će odmah biti izgled sa te slike, no i mene je iznenadilo, ali život je takav. Uživajte radije u danu nego da se živcirate oko ovog dizajna jer je tako i tako prolazan. ;)
2024 04 21
UZAS !! Totalno nepregledno, sve je puno teže.. katastrofa, vratite stari dizajn i ROZA boju
2024 04 21
Sad sam malo sve pogledala. Trenutno najveće probleme vidim u sporom učitavanju i mutnoći fotki. Također, zbog novog formata odrezani su bočni rubovi, a najprije su iz kadra ispali rukavi. Možemo biti sretni što je sav sadržaj gore i što se i to nije pošemerilo u redizajniranju. Tko je ikad sudjelovao u sličnim stvarima, kad sadržaj treba migrirati s jednog servera na drugi, veći, te čekao kako će se sve upasati u novi dizajn, taj sigurno nije spavao cijelu noć. Nikad se ne rade samo kozmetičke promjene, već se otvara prostor za novine, koliko razumijem. Gomila je artikala gore, žene moje, šta vi sve kupite, a ne treba vam. Svaka bi mogla malo promisliti i malo odgovornije postupati. Ima dosta žena s puno artikala iste vrste, puno prodanih stvari koje su gore i puno stvari koje ne postoje, a gore su. Također, puno duplih artikala u istom ormaru. Ja bih ovdje ograničila broj artikala po članici, nemreš imati 1000 artikala i bok. Ovo ostalo je samo presloženo, nekom paše, nekome ne, tako je sa svime. Sad ne radimo automatski dok nešto tražimo već se moramo naviknuti na novosti. Osobno sam sretna bez roze, ubijala me. Nadam se da se radi na stvarima i da će neke korisne primjedbe koje su navedene biti uvažene. Sretno nam! Ne mislim nigdje odlaziti!
2024 04 21
> vurbicm: > Nikad manje pregleda artikala nisam imala,jednostavno svi smo pogubljeni u ovoj"modernoj"verziji,užas Slažem se. Nikad manje pregleda.
2024 04 21
Ovaj novitet je užas. Koga god pitam od prijateljica svi su zgroženi i žale se. Strašno što je netko odlučio napraviti. Više uopće nemam volje dolaziti na krpice. Bezlično je. Nije pregledno. Hladno. Ja sam iskreno jako zgrožena. S tim da zadnje kad sam stavljala dvije torbice sve po uputama, moje slike, bio mi je oglas obrisan skoro po odmah. Probala sam stavljati par puta i uvijek obrisano. Nakon toga saljem slike svojoj kumi da postavi na svoj profil i kor nje su torbice jos uvijek na profilu. Skuzila sam kasnije da mi je obrisano jos par oglasa . S cijelim timom mojih krpica mogu reci da nisam nikako zadovoljna , a nisam nova na krpicama imam 200+ komentara. Isto misljenje nazalost dijele moje prijateljice i 20+ kolegica s posla .
2024 04 21
Mene zanima kad ce stranica raditi ispravno. Ne mogu otvoriti sve stranice oglasa nekih clanova, ne mogu sortirati stvari u trazilici po 200 artikala, upload nekad nece da dodaje slike.....
2024 04 21
> meowzz: > Uh, odvratno je. Ali dobro, lagano se privikavam na vinted tako da neću previše plakati. > Svakako, predlažem da malo promijenite ovaj dio na profilima - sljedbenici. Zvuči dosta sektaški. Sekte, kultovi i sl., da, baš loše i za pročitati, a i za čuti. Zar ne može ljepši izraz kao pratitelji, obožavatelji i sl.?
2024 04 21
> Striborka: > > NemisCloset: > > OK, vrijeme za otići na Vinted. > Slažem se Što Vinted pruža, čiji je on uopće?
2024 04 21
> alicia: > Vidim da smo svi nezadovoljni :( > Nemogu otvoriti vlastite slike.Ne učitava se ništa... > Dali će se šta raditi na brisanju starih tj.neaktivnih > profila?? > Imam hrpu ne odgovorenih poruka,onda vidim da su 45 te bili zadnji put aktivni. > Brisanje prodanih stvari? To su po meni stvari bitnije za ovu stranicu od farbe i nametnute pošte trus..itd... SLAŽEM SE - obrisati prodano i neaktivne profile!
2024 04 21
slike su mutne jako. probala sam danas učitati neke nove fotke da vidim da nije možda do toga, da nije u prijenosu nešto zapelo... ali loše izgleda bez obzira. ima li kakvih informacija od srpskih korisnica? jel i njima stranica još u banani ili se polako riješavaju prve boljke? I ako može prijedlog - kad je već problem u velikoj količini oglasa i slika, da napravite da oglas postane neaktivan nakon mjesec dana. Pa onaj koji kupuje može odabrati da mu se neaktivni oglasi ne prikazuju u tražilici. A ako je korisnica aktivna, lako će ih obnoviti svaki mjesec. Ako oglas nije obnovljen godinu dana - obrišite ga. Čemu zatrpavati stranicu neaktivnim gluparijama?
2024 04 21
Nikad manje pregleda jer na stranicu više neće dolaziti toliko žena… ni sama nisam gledala nove artikle jer mi se neda iskreno… nadam se da ću za par dana otvoriti stranicu i vidjeti stari dizajn.
2024 04 21
Meni su fotke super, ne vidim ni u svojima ni tuđima problem. Jedino ta bljedunjava slova na forumskim naslovima tema i već treći put ponavljam a nitko me ne doživljava:KADA OTVORIM OPIS NEČIJEG PROFILA NEMOGU DOĆI DO IKSIĆA DA GA ZATVORIM.
2024 04 21
> Nitospitos: > Meni su fotke super, ne vidim ni u svojima ni tuđima problem. Jedino ta bljedunjava slova na forumskim naslovima tema i već treći put ponavljam a nitko me ne doživljava:KADA OTVORIM OPIS NEČIJEG PROFILA NEMOGU DOĆI DO IKSIĆA DA GA ZATVORIM. ja Vaš recimo bez problema na laptopu zatvorim (iksić normalno funkcionira) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/7f18e08e87586336247affff7b9b6cae.jpg)
2024 04 21
> Nitospitos: > Meni su fotke super, ne vidim ni u svojima ni tuđima problem. Jedino ta bljedunjava slova na forumskim naslovima tema i već treći put ponavljam a nitko me ne doživljava:KADA OTVORIM OPIS NEČIJEG PROFILA NEMOGU DOĆI DO IKSIĆA DA GA ZATVORIM. mislim da moraš smanjit slova pa će iksić ući u vidokrug
2024 04 21
1 2 ... 13 14 15 16 17 18 19 ... 49