Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

gugl translejt je radio prekovremeno 😂 osim onog "oka" i ovi sljedbenici su mi zakon, osjećam se kao vođa sekte 😂 ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/0d104af48ff6b2666010160eb1e6bc06.jpg)
2024 04 20
Nikad manje pregleda artikala nisam imala,jednostavno svi smo pogubljeni u ovoj"modernoj"verziji,užas
2024 04 20
Vratite nam naše krpice, ovo je blagi užas. Sve pomotano, nepregledno, ma baš mi se ništ ne zdopada 🙄
2024 04 20
> ela1234: > Ja sam slucajno obrisala krive artikle, jer je sada za brisanje iznad, a bilo je ispod, i sad moram ponovo slikat neke artikle jer nemam te slike vise. I jos ajde da bude neka potvrda, mozda bih i skuzila na vrijeme, ovakoo. Pripazite i na to cure😏 I meni se desilo!! :|
2024 04 20
Znaci opet isto! Svaki put kad nesto promijene, umjesto da ide na bolje, naprave katastrofu. Ucitava se sto godina, nepregledno, bezlicno... Ogromno razocaranje....
2024 04 20
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/895d5e8cc968c7cb59fbf254042daf55.jpg) Ono kad zbog novog dizajna ne mozes procitat gdje je novi dizajn. Ali razumljivo da se admini ne javljaju, kad moraš pozitivno promovirati ovakve gluposti i ne da ti se baš...
2024 04 20
Ne ulažem nade u ovo, obrisala sam tenisice koje sam danas objavila… sretno curke! Gdje ste se sve preselile osim Vinteda? Postoje li neke grupe na fejsu ili slično?
2024 04 20
Užas!! Dporo jako sporo i nepregledno🙈
2024 04 20
A tek reklame...upadaju od svuda Od gore,od dolje i sad jos usred novih oglasa.Ne kužim više što je što😂😂Veći trash od stranice nisam vidjela.Tko li je samo radi da mi je znati da napravimo malo antireklame.
2024 04 20
> alicia: > Šta je sa omiljenima?Tamo spremam stvari koje su mi većinom za kupnju. > > Molim pomoć ako netko zna,gdje je to. Kliknite desno gore na tri vodoravne crtice....❤️ su omiljeni, koncerta poruke.... Sve skupa tihi užas
2024 04 20
Razočaranje teško :( Baš sam se zainatila staviti novi artikl,ajde da se naučim,nakon 13-14 aktivnih god.na krpama.Više od sat vremena se borim učitati slike. Opet silovanje sa Trusom i kategorijom za slanje preko Pošte u prvom planu.Evidentno je da se stranica vraća u prapovijest. O ne preglednosti da ne govorim. Šta je sa:Neaktivnim profilima po 7 god.ako mi se netko od Admina javi,imam skrinano nekoliko.Ne lovim vještice,nego cijeli dan pokušavam nešto skužiti i vidim da ljudi koji su me pratili više ne postoje godinama na profilima :) Preprodavači i sl.tolikp od mene. Ps.Vratite nam naše stare MOJE KRPICE. Ne NOVA ROBA.
2024 04 20
> PretrpaniOrmar: > > alicia: > > Šta je sa omiljenima?Tamo spremam stvari koje su mi većinom za kupnju. > > > > Molim pomoć ako netko zna,gdje je to. > omiljeni se nalaze odmah na vrhu, lijevo od profilne slike i opcije za dodavanje novog artikla ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1909820536e3ce164f02dba784017ec2.jpg) Hvala,javila mi se jedna korisnica i prosvijetlila me ❤️
2024 04 20
Nastala halabuka 😅🙈 Ima sitnica koje treba popraviti ali meni je stranica čak ok. Za što ju trebam služi, kupnja-prodaja, nema tu neke velike filozofije. Razgovori su ostali 'po starinskom', s lakoćom ih mogu naći, artikli se uploadaju na isti način, mogu vidjeti ko ih je stavio u omiljene kao i prije i to je to. Dizajn stranice je baš spoj Vinteda i starih krpica.
2024 04 20
I meni su sljedbenici TOP! A,velika mana je kad otvorim opis profila, nemogu doć do iksića , naravno zbog reklame bez obzira kaj sam ju digla, da zatvorim opis, nego strelicu unatrag, to mi je iritantno
2024 04 20
Jako jako sporo. Otvara stranicu čitavu vječnost tako da gubiš svaki interes.
2024 04 20
1 2 ... 11 12 13 14 15 16 17 ... 49