Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

> nati80: > A gdje su razgovori? > Ne mogu to otvoriti ni naći? Kliknete na ovi meni (crtice. :), sa desne strane (zaokružila sam crvenom) , i otvori vam se druga stranica i kliknete na ovo pisamce : ) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/b861ea73f33a870008e9cfa8936b5c43.jpg) ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/10a7c9e13c9af9735b6dab353e95f5d1.jpg)
2024 04 20
Sve skupa užas, neprivlačno, sporo Zašto ne da brisati prodane artikle?
2024 04 20
a admini se ne javljaju jer??? isto kao kad je Trustup uveden, kad je bilo sranje jer su kupci uplaćivali ljudima koji nisu bili registrirani nikoga da se javi i da odgovore :/ vizualno me nije briga kako stranica izgleda ali mi smeta ako se gubi funkcionalnost i preglednost oglasa. ovo je L-O-Š-E teorija urote: Vinted je kupio MK stanicu i sada kada ju je unakazio "unapređenjem" polako očekuje prelazak korisnica na svoju stranicu i trlja rukice :')
2024 04 20
> Frani127: > Sve skupa užas, neprivlačno, sporo > Zašto ne da brisati prodane artikle? ja sam ih bez problema brisala ali sam morala prvo par pute napraviti "refresh" stranice. Nije hvatalo od prve
2024 04 20
> vurbicm: > Admin!!!!!da malo pojasnite situaciju Ah. Pustite. Zena (admin) ce sukladno uputama vjerojatno pokusati malo smiriti strasti i eventualno obecati da ce jos raditi na stranici, ali dobro znamo da ionako nema veze s tim. I to je ok. I inace je pristojna, ljubazna i normalna. Realno, vjerojatno se ni njoj ovo ne svidja. Zasto je onaj tko oblikuje stranicu i "vodi brigu" o istoj odlucio napraviti takav korak unatrag i otezati nam koristenje, vrag zna.
2024 04 20
Nesposobni su i štede. A znaju da ce korisnika i dalje biti.Svi kukamo , a i dalje smo tu i tako ...... svaka sličnost sa situacijom općenito u državi je slučajna😉
2024 04 20
Umjesto da bude bolje 🥲
2024 04 20
Ne želim biti zločesta i stvarno nemam lošu namjeru, neka se nitko ne uvrijedi 🙏❤️ …ali postoji li neka druga stranica za prodaju odjeće? Objavila sam jučer tenisice na prodaju, ali na žalost ne ulažem nade u ovu stranicu nakon izmjene… Vlasnicima želim puno sreće i nadam se da će “stabilizirati” situaciju sa stranicom, i nadam se da će stranica uz neko čudo ipak preživiti…❤️
2024 04 20
Ma na više-manje bilo kakav dizajn bih se navikla, ali zašto mora toliko štekati 😕😕😕
2024 04 20
> Desinićka: > ![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/1774b58bf29ff9e2d26e51be4383e211.jpg) > Ovo nije moglo jos svjetlije? 🙂 :D :D :D :D potpisujem
2024 04 20
Ako je ikom bitno mišljenje korisnika - jučer sam prvi put vidjela novi dizajn i nimalo mi se ne sviđa. Prethodni je bio puno upečatljiviji, naviknuli smo se na njega, nije ga trebalo dirati, oglasi su bili vizualno pregledniji, otvorio si ga i odmah jasno vidio opis pored slike itd. Naravno da se ljudi uvijek naviknu ako žele negdje ostati, ne znam koji je bio razlog za ovakvu promjenu, no živimo u vremenu kad više nije važno sačuvati ono što zovemo "zaštitni znak", već iz tko zna kojih razloga stalno tražimo dizajnerska "poboljšanja", umjesto tehnička prije svega. Ima li opcije block na pr? Eto, to je detalj koji neke druge platforme imaju. Pisali smo na drugim temama i o samoj komunikaciji među korisnicima, nejavljanju nakon preuzimanja paketa, čemu služi opcija "ocijenite korisnika", ako se često događa da ti netko ne želi dati pozitivnu, iako je vidljivo da si ti njemu dao? Ono, ima važnijih stvari od samog dizajna, da podcrtam - prethodni je bio daleko privlačniji i vizualno pregledniji.
2024 04 20
> Lulu28: > Ne želim biti zločesta i stvarno nemam lošu namjeru, neka se nitko ne uvrijedi 🙏❤️ …ali postoji li neka druga stranica za prodaju odjeće? Objavila sam jučer tenisice na prodaju, ali na žalost ne ulažem nade u ovu stranicu nakon izmjene… > Vlasnicima želim puno sreće i nadam se da će “stabilizirati” situaciju sa stranicom, i nadam se da će stranica uz neko čudo ipak preživiti…❤️ Da, dosta nas je preselilo na Vinted.
2024 04 20
> ValerijaDM: > Kad već kopirate Vinted (ili je Vinted možda kupio Moje Krpice), kako to da su mi iste fotografije tamo oštre, a ovdje mutne i zumirane? Radi li se išta po tom pitanju? Stranica izgleda fejk zbog toga. Na stranu i beživotan layout, funkcionalnost stranice je nevjerojatno loša, teško se snaći, a sve se tako sporo otvara. A vjerujem da mnoge korisnice još nisu ni uspjele pronaći forum! Prije je bio vidljiv i pristupačan, sad je na dnu stranice. Razlog? Ne samo da nećete privući nove korisnike, već tjerate i postojeće. Šteta stranice... Eto, neki su bolje objasnili. Forum je skroz dolje, jedva se nađe. Dio sadržaja je nekako "širok", dio se uopće ne vidi sam po sebi. Tko god novi bude otvorio stranicu, neće mu biti privlačna, dok se snađe gdje je što, lako može odustati. Što je falilo dosadašnjem dizajnu?
2024 04 20
Novi izgled stranice djeluje kao da nije dorađen do kraja. Ne nadam se ničemu, već duže vrijeme stranica luta među novim idejama koje se nisu pokazale kao napredak.
2024 04 20
Lošije se vide artikli, nego u prethodnom dizajnu. Bolje mi je bilo prije. Kad želim urediti starije artikle, javlja da stranica nije pronađena. Valjda će se riješiti taj problem.
2024 04 20
1 2 ... 9 10 11 12 13 14 15 ... 49