Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Admin2 moze pitanje? Hocemo li mi nakon ovih 100 godina na ovoj stranici dobiti aplikaciju koja ce funkcionirati kako treba? Zasto je toliki problem napraviti app kad su krpice najpoznatija kupoprodajna stranica vec koliko - 10ak godina (?) 19 stranica ove teme, niti jedan pozitivni komentar za ovaj anemični izgled stranice. Kako nas nitko “ne cuje” u ovako vaznim temama kad smo mi ti koji drze stranicu funkcionalnom?
2024 04 22
Pa kako je moguce da ovako sporo otvara sve sto kliknem na stranici. U 2024. godini. Bas sramota!
2024 04 22
Teški amaterizam...
2024 04 22
Stranica je očajna. Nepregledna, spora i sad još više kaotična - reklame iskacu od svud, slike odjece su izobličene i jedva se nesto iz njih može razaznati. Nakon toliko godina uz ovakav loš dizajn izgubili ste i svoj vizualni identitet.
2024 04 23
Hoćemo stare krpice nazad! 😪
2024 04 23
Pa daj se malo strpite, rekli su da je ovo samo prijelazna faza 😁
2024 04 23
Sve je sterilno sad, bez prepoznatljivog identiteta koji je godinama krasio ovu stranicu i činilo ga drugačijim od drugih.
2024 04 23
Cure nije toliko bitan ni izgled koliko pregledi artikala,dva dana i vise stoje na istom.Ne znam kako misle da poslujemo tako jer nam nitko ne vidi artikle🤨
2024 04 23
> vurbicm: > Cure nije toliko bitan ni izgled koliko pregledi artikala,dva dana i vise stoje na istom.Ne znam kako misle da poslujemo tako jer nam nitko ne vidi artikle🤨 Slažem se. Pregledi artikla, nikakvi. Po par dana neki artikli nemaju niti jedan pregled, što se prije nije događalo. Kako nešto prodati ako svi odustaju od pregleda jer se sve jako sporo učitava. Promjene nisu poboljšale stranicu, već naprotiv.
2024 04 23
Meni ovo izgleda ko sa se netko sprda s nama.. Od toga da se nemoš ulogirati preko Facebook profila do toga da se slike ne vrte, sve usporeno..ono hellouuuu u kojem mi stoljeću živimo.. A još važnije kome je u interesu ovako nešto?? 🧐
2024 04 23
Puno bolja je bila stara verzija ...novi dizajn bezličan, sporo otvaranje, nepregledno... vratite staru verziju!!!
2024 04 23
Grozna je nova stranica. Ima nekoliko stavkica koje su bolje slozene, no dizajn je horor, a najveci problem je sto se stranica toliko usporila da kao da smo u ranim 2000ima opet. Uopce ne razumijem cemu upgrade koji je sve samo ne to, dapace - skrolati po krpicama je postalo nemoguce. Sorry ali trebao bi uskocit netko strucniji...
2024 04 23
> Madein: > Meni ovo izgleda ko sa se netko sprda s nama.. Od toga da se nemoš ulogirati preko Facebook profila do toga da se slike ne vrte, sve usporeno..ono hellouuuu u kojem mi stoljeću živimo.. A još važnije kome je u interesu ovako nešto?? 🧐 Da, bas je tesko razumjet svrhu ovog. Osim da je netko volontirao pa nije bila bitna strucnost u web dizajnu. I sad kad je posao napravljen - jasno da kolko para tolko muzike. Jedino logicno (jer je kod nas i dosta uobicajeno).
2024 04 23
Presvijetlo je, ništa se ne vidi. :-(
2024 04 23
> vurbicm: > Cure nije toliko bitan ni izgled koliko pregledi artikala,dva dana i vise stoje na istom.Ne znam kako misle da poslujemo tako jer nam nitko ne vidi artikle🤨 Kad se korisnicama ne da pregledavati oglase. 3 dana treba da otvorim oglas. Tako da odustanem koliko god mi se sviđa i tražim stvari na fejsu po grupama 🥲
2024 04 23
1 2 ... 17 18 19 20 21 22 23 ... 49