Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Ne, još bolje su ove koje su "napustile" stranicu, a još su tu... 🤭🤭🤭
2024 04 24
Također mislim da nam treba strpljenja i da ljudi koji stoje iza stranice znaju za sporo učitavanje, oni to ne trebaju čuti od nas. Količina negativnosti koje su ovdje sasute ne mogu se, nažalost, izmjeriti, ali jedno je sigurno, voli se odmah popljuvati nečiji rad, drito u čelo. Ne volim to, pljuvati nečiji rad na takav način. Nikad to ne radim. Sto puta u poslu nešto ne valja ili nije po mom ukusu ili bih ja drukčije, ali ljudi koje ocjenjujemo često znaju napraviti stvar koju mi ne znamo. Zato vas pozivam da nakon 22 stranice postova više ne pišete iste stvari i ne ponavljate isto jer je sve već rečeno. Dok se sve (ili većina) ne popravi treba se baviti nekim drugim stvarima. Pa neću sad pregledavati artikle 10 dana i svijet neće propasti zbog toga. A ni ja. Nadam se da su korisnice ovako ažurne i odlučne na svojim poslovima i fakultetima i da ovako brzo guraju stvari naprijed i da nitko ne odugovlači i nije lijen.
2024 04 24
Slažem se da treba strpljenja da se novi dizajn poštela, ali ipak mislim da bi bilo lakše čekati kada bi imale ikakvu povratnu informaciju oko nekih elementarnih funkcija. Na primjer; Hoće li se u budućnosti moći vidjeti kome smo ostavili povratnu? Hoće li biti vidljivi omiljeni artikli drugih korisnica? U kojoj rezoluciji/formatu stavljati fotografije a da one ne budu mutne.. i tak Kao što nam je rečeno da se negativne neće moći izdvojeno gledati pa po tome više ne drvimo :)
2024 04 24
Ja vjerujem da će ono što je prije funkcioniralo i bilo vidljivo i sada u nekom momentu proraditi. Prvi dan je forum bio spor kod otvaranja pa se ubrzao, slova su se preklapala pa je netko to riješio, tak će i ovo ostalo. Za fotke ništa ne piše, ali ako nije prenijet podatak sa starog sajta, moguće da će se moći i veće. Treba isprobati neku veću fotku pa vidjeti jel se učitava. Puno je tu posla i sitnica koje moraju funkcionirati, a s informatičarima se razgovara jednim drukčijim rječnikom, oni sve vide u drugim parametrima. Mislim da u ovom trenutku ljudima trebamo biti podrška, a ne podržavati pljuvačnicu.
2024 04 24
> gitadevi: > > ValkyrieBlue: > > Ali...ali, ova sporost, preklapanja teksta, masa bugova i sl. su teški amaterizam i ozbiljni web majstor bi ih riješio u jednoj noći, pogotovo s obzirom da su slovenski i srpski prešli ohoho prije. > > Evo ne znam, žao mi je, ali nemam nikakvu volju za koristiti trenutno ovaj sajt, a zbilja ga volim 🫤 > Ne želim reći ni da je to u redu ni da ne bi moglo biti bolje. Želim reći upravo ono što sam i rekla - da je svaki put pri promjenama bilo ovako i da su se problemi sporog učitavanja, preklapanja i sl. riješili kroz par dana, te da nema smisla šiziti, pjeniti se i nervirati se. Smiješne su mi i najave tipa 'Napuštam stranicu!' jer su i one pri ovim promjenama redovite, a sve su korisnice koje su se tko prijetile i nakon njih ostale na stranici čim se sve ustalilo. I ja imam primjedbi i jasno mi je da neće biti uvažene, jer vlasnici stranice neće uložiti u nju ni centa više nego je apsolutno neophodno i jer bi one eventualno bile uvažene da plaćamo korištenje stranice. Stoga želim reći upravo ono što sam rekla - ne nervirati se, pričekati par dana da se bitni propusti poprave, a na manje bitne ćemo se naviknuti . Sve pet ali opet kažem, sve napreduje, pa im se stvarno ne bi trebalo događati da pri svakoj promjeni pola sajta postane disfunkcionalno. To što mi ne plaćamo "pretplatu" za ovaj sajt nema nikakve veze jer ovaj sajt živi od našeg klika i naše prisutnosti ovdje i na taj način zarađuje na nama. I da zapravo, par dana problema i manje posjećenosti, sajta, što se tiče Googla, itekako ga mogu koštati i srozati. No, to je njihov problem. Ja ću i dalje ostati kod svog mišljenja a to je da volim krpice, ne zanimaju me ni Vinted ni Njuškalo, ni sve ostale alternative i stvarno bih htjela da nam bude omogućeno daljnje koristenje, bolje i kvalitetnije.
2024 04 24
No, isto tako, ne mogu vjerovati da jedna ozbiljna litvanska firma, koja stoji iza ovih krpica, predstavi ovaj dizajn kao napredak u 2024. i da se stranica učitava po 3 minute. A da ne pričam da se dizajn nije mijenjao planski i popravljao već su očito sve greške na slovenskim i srpskim se pojavile i ovdje. Za admine mi je jasno zašto ne mogu dati odgovor, a to je jer vjerojatno nažalost ne znaju. Kao što smo do sad mogli vidjeti tisuću puta u tisuću primjera, čini se da nije najbolja povezanost s vlasnicima i "upravom".
2024 04 24
Pozdrav, dali vi imate problem sa učitavanjem stranice i sporo otvaranje. Od kako je novi dizajni-skoro pa ništa ne mogu otvoriti. Da napomenem- nije do mog interneta, imam optiku i nemam slične probleme sa otvaranjem. Sa starim dizajnom stranice nisam imama nikad problema.
2024 04 24
> kokanija: > Pozdrav, dali vi imate problem sa učitavanjem stranice i sporo otvaranje. Od kako je novi dizajni-skoro pa ništa ne mogu otvoriti. > Da napomenem- nije do mog interneta, imam optiku i nemam slične probleme sa otvaranjem. Sa starim dizajnom stranice nisam imama nikad problema. Ouu daa, po većini komentara čini mi se da svi imamo isti problem. 😅
2024 04 24
Što se mene tiče i bolje je da je loša i besplatna, nego solidna s provizijom, jer ni one koje deru na proviziji nisu baš savršene.
2024 04 24
Užas jedan u svakom pogledu. Sta vam to rade neki studenti koji još uče i vježbaju? Amaterski napravljeno, bolje da niste nista mijenjali, jer je sada sve nepregledno, izgleda jadno,...
2024 04 24
Ne sviđa mi se uopće. Izgleda puno lošije nego originalna stranica, I da, traje vječnost dok se učita. Nepregledno, bljedunjavo...
2024 04 24
Iskreno vratite stari dizajn. Ovo je totalno bezveze i nesnalažljivo. Em sto je sporo em sto stalno nesto iskace i uopce nije pregledno.
2024 04 24
Dizajn nije dobar i nije stvar ukusa, već izgleda jako, jako amaterski i netko tko nije redoviti korisnik krpica neće vjerovati stranici s ovakvim dizajnom. Uz to, užasno je sporo, puno sporije nego 2015., a to puno govori. Apsolutno je jasno da mojekrpice nije firma vrijedna milijardu dolara i da očekivanja treba držati na razumnoj granici. Također vjerujem da moderatori ne zarađuju previše, ako išta. Uzimajući to u obzir, jako mi je žao da si nisu mogli priuštiti nekog tko će im uistinu unaprijediti izgled i funkcioniranje stranice, danas ima jako puno mladih ljudi koji se time bave. Ne znam, jako dugo koristim krpice, ali bojim se da će ih neko smijeniti zbog ovakvih stvari.
2024 04 24
Na stranu dizajn koji je teška kopija Vinteda, ali da nakon što se mjesecima (ako ne i godinama) žalimo na iste probleme opet se slike okrecu pri stavljanju novog artikla??? Pa koliko je tesko tu najjednostavniju glupost korigirati?? Slike ocajne rezolucije, nakon tjedan dana od novog dizajna sve se ucitava beskonacno dugo i onda UPS NESTO SE DOGODILO - GREŠKA!. Što se tu točno popravilo? Apsolutno ništa
2024 04 24
Svi ovi koji kažu-treba biti strpljiv, uvijek se riješilo sve za par dana........ Komentajte za par dana jel ostajete pri toj izjavi..
2024 04 24
1 2 ... 20 21 22 23 24 25 26 ... 49