Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Stranica je stvarno katastrofa 😭 sve je presporo, sve je mutno, sve je veliko, sve je jednolično.. nimalo user friendly. 👎🏼👎🏼 Broj krpičarki će samo padati umjesto da raste..
2024 04 23
Moram priznati da sam svakim danom što više otkrivam i ja sve više u čudu, dakle dobijem ocjenu kao kupac i neće mi očitati tako da neznam kaj mi je članica napisala. Strašno...
2024 04 23
I jedva čekam koncert od saše kovačevića da mi prestane iskakak svaki put kad kliknem nešto
2024 04 23
Uvijek isto. Svaki put kad su se unosile promjene u rad i izgled stranice krenulo bi se na njih drvljem i kamenjem. Nakon par tjedana svi bi se na sve navikli i šibalo bi se dalje. tu sam više od 10 godina i već sam više puta sve to odživjela. Sporo učitavanje stranice morati će se istrpiti par dana, a obećan je i povratak roze boje. Više strpljenja, manje nerviranja. Na kraju krajeva, nije da plaćamo korištenje ove stranice.
2024 04 23
> Nitospitos: > I jedva čekam koncert od saše kovačevića da mi prestane iskakak svaki put kad kliknem nešto 😂😂😂😂😂
2024 04 23
Zanimljivo da već 3. dan pokušavam učitati 6. stranicu jedne članice, a ni u jedan njezin oglas ne mogu ući, samo mi izbacuje : Ups, nešto se dogodilo. Ne vidim što žena nudi, baš frustrirajuće.
2024 04 23
Nikakvih problema s učitavanjem, brzina skroz ok.
2024 04 23
Presporo
2024 04 23
Tako mi je drago da sam uspjela prodati sve osim 1 artikla prije ovog novog dizajna jer mi je ovo mozak pomutilo😂 taman dok se naviknem nakon sezone cu imat novo za prodati…okej mi je izgled, ali mi fali ta roza boja, a reklame me ubijaju…
2024 04 23
> malllaaaa: > Zanimljivo da već 3. dan pokušavam učitati 6. stranicu jedne članice, a ni u jedan njezin oglas ne mogu ući, samo mi izbacuje : > Ups, nešto se dogodilo. Ne vidim što žena nudi, baš frustrirajuće. Meni se to desava sa barem pet članica koje pratim i nebrojeni broj oglasa uključujući moje vlastite, neznam kako se očekuje da će se išta prodati i kupiti ako se oglasi ne mogu otvoriti.... i to sad traje već malo predugo
2024 04 23
> gitadevi: > Uvijek isto. Svaki put kad su se unosile promjene u rad i izgled stranice krenulo bi se na njih drvljem i kamenjem. Nakon par tjedana svi bi se na sve navikli i šibalo bi se dalje. tu sam više od 10 godina i već sam više puta sve to odživjela. Sporo učitavanje stranice morati će se istrpiti par dana, a obećan je i povratak roze boje. Više strpljenja, manje nerviranja. Na kraju krajeva, nije da plaćamo korištenje ove stranice. Pa, meni je bilo okej na početku,nisam grintala, ali sad otkrivam mana i mana
2024 04 23
![](http://upload.mojekrpice.hr/hr/images/message/e19cb53b60c10ecb691b5e59c912cb30.jpg) 😂😂😂 Treba se malo i smijati...
2024 04 23
> gitadevi: > Uvijek isto. Svaki put kad su se unosile promjene u rad i izgled stranice krenulo bi se na njih drvljem i kamenjem. Nakon par tjedana svi bi se na sve navikli i šibalo bi se dalje. tu sam više od 10 godina i već sam više puta sve to odživjela. Sporo učitavanje stranice morati će se istrpiti par dana, a obećan je i povratak roze boje. Više strpljenja, manje nerviranja. Na kraju krajeva, nije da plaćamo korištenje ove stranice. Pa zar nakon 10 i kusur godina ne bi trebali biti napredniji, da ne kažem i pametniji? Ako misliš da je ovo normalno i uobičajeno, kao osoba koja se bavi upravo ovim stvarima zadnjih godina, moram ti reći da nije. Novi dizajn neću uopće komentirati, iz dva razloga, prvi jer navodno nije finalan, drugi jer ne mogu vjerovati da je netko kreirao ovaj dizajn i predstavio ga u 2024. godini za ovaj sajt pogotovo s obzirom na godine rada i prepoznatljivost. Rekla bih, a da ne ispadnem bezobrazna, da ta osoba nema baš iskustva u poslu kojeg je morala obaviti. ...
2024 04 23
Ali...ali, ova sporost, preklapanja teksta, masa bugova i sl. su teški amaterizam i ozbiljni web majstor bi ih riješio u jednoj noći, pogotovo s obzirom da su slovenski i srpski prešli ohoho prije. Evo ne znam, žao mi je, ali nemam nikakvu volju za koristiti trenutno ovaj sajt, a zbilja ga volim 🫤
2024 04 23
> ValkyrieBlue: > Ali...ali, ova sporost, preklapanja teksta, masa bugova i sl. su teški amaterizam i ozbiljni web majstor bi ih riješio u jednoj noći, pogotovo s obzirom da su slovenski i srpski prešli ohoho prije. > Evo ne znam, žao mi je, ali nemam nikakvu volju za koristiti trenutno ovaj sajt, a zbilja ga volim 🫤 Ne želim reći ni da je to u redu ni da ne bi moglo biti bolje. Želim reći upravo ono što sam i rekla - da je svaki put pri promjenama bilo ovako i da su se problemi sporog učitavanja, preklapanja i sl. riješili kroz par dana, te da nema smisla šiziti, pjeniti se i nervirati se. Smiješne su mi i najave tipa 'Napuštam stranicu!' jer su i one pri ovim promjenama redovite, a sve su korisnice koje su se tko prijetile i nakon njih ostale na stranici čim se sve ustalilo. I ja imam primjedbi i jasno mi je da neće biti uvažene, jer vlasnici stranice neće uložiti u nju ni centa više nego je apsolutno neophodno i jer bi one eventualno bile uvažene da plaćamo korištenje stranice. Stoga želim reći upravo ono što sam rekla - ne nervirati se, pričekati par dana da se bitni propusti poprave, a na manje bitne ćemo se naviknuti .
2024 04 24
1 2 ... 19 20 21 22 23 24 25 ... 49