Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

mojekrpice.hr /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Novi dizajn :)

Uuuuuzas 🫤
2024 04 23
> EmBarbie: > > vurbicm: > > Cure nije toliko bitan ni izgled koliko pregledi artikala,dva dana i vise stoje na istom.Ne znam kako misle da poslujemo tako jer nam nitko ne vidi artikle🤨 > Kad se korisnicama ne da pregledavati oglase. 3 dana treba da otvorim oglas. Tako da odustanem koliko god mi se sviđa i tražim stvari na fejsu po grupama 🥲 Sve znam nažalost🤨isto je i meni
2024 04 23
Kvaliteta slika…uzas… od kad je novi update, znacajno manji broj pregleda na artiklima… jako lose
2024 04 23
Prebacila sam se na Vinted ❤️‍🔥
2024 04 23
Briga njih za komentare, lovica od reklama sjeda, a to im je bitno.Jedini način je skupit krpe i selidba na drugi sajt. Evo nakon 900 i sitno povratnih, godina na Krpicama i stvarno uživanja u kupovini ovdje, stvarno mi dođe obrisat sve i "uživat u sunčanom danu" (kako admin kaže).
2024 04 23
Kakav ocaj…😣 toliko sporo ucitava toliko je nepregledno da i kada idem nesto pogledati novo odustanem jer nemam niti vremena niti zivaca cekati toliko da se ucita😫😫😫
2024 04 23
> lunafree: > Briga njih za komentare, lovica od reklama sjeda, a to im je bitno.Jedini način je skupit krpe i selidba na drugi sajt. > Evo nakon 900 i sitno povratnih, godina na Krpicama i stvarno uživanja u kupovini ovdje, stvarno mi dođe obrisat sve i "uživat u sunčanom danu" (kako admin kaže). Slažem se, novi dizajn spada pod rubriku "vjerovali ili ne"
2024 04 23
> Ivaaaaaaaa: > Kvaliteta slika…uzas… od kad je novi update, znacajno manji broj pregleda na artiklima… jako lose i ja sam to primjetila. izgleda da se dio korisnica ne snalazi po novoj verziji a drugi dio je digao ruke i preselio na Vinted. Ja sam pokušala par oglasa isto otvoriti ali sve je tako sporo da me prošla volja 🙈
2024 04 23
Iskustvo me je poučilo da se na svaki dizajn s vremenom naviknem, ali ne vjerujem da ću se naviknuti da mi treba minuta da otvorim oglas. Nadam se da radite na tome jer mislim da je to za većinu korisnica deal-breaker.
2024 04 23
> lunafree: > Briga njih za komentare, lovica od reklama sjeda, a to im je bitno.Jedini način je skupit krpe i selidba na drugi sajt. > Evo nakon 900 i sitno povratnih, godina na Krpicama i stvarno uživanja u kupovini ovdje, stvarno mi dođe obrisat sve i "uživat u sunčanom danu" (kako admin kaže). Jedva sam se suzdržala da joj ne odgovorim ali kako se kaže daj ljudima vlast u ruke i pokazat ce svoje pravo lice...odgovor katastrofa i nema dalje...idemo na vinted ja vec prodala jednu stvar😄
2024 04 23
Cure, može li preporuka ako netko koristi neku drugu stranicu/aplikaciju za prodaju odjeće? Od kada je ovo novo, stvarno se ne snalazim i sporo mi je kao što vidim i većini vama :( Tko je preselio na drugu stranicu ili aplikaciju? :) Može iskustva? :)
2024 04 23
> vurbicm: > > lunafree: > > Briga njih za komentare, lovica od reklama sjeda, a to im je bitno.Jedini način je skupit krpe i selidba na drugi sajt. > > Evo nakon 900 i sitno povratnih, godina na Krpicama i stvarno uživanja u kupovini ovdje, stvarno mi dođe obrisat sve i "uživat u sunčanom danu" (kako admin kaže). > Jedva sam se suzdržala da joj ne odgovorim ali kako se kaže daj ljudima vlast u ruke i pokazat ce svoje pravo lice...odgovor katastrofa i nema dalje...idemo na vinted ja vec prodala jednu stvar😄 Instalirala sam Vinted, stavila jezik hrvatski ali vidim da jako puno prodavatelja ima iz Poljske. Kako to onda funkcionira s prodajom, poštarinom?
2024 04 23
> Madein: > > vurbicm: > > > lunafree: > > > Briga njih za komentare, lovica od reklama sjeda, a to im je bitno.Jedini način je skupit krpe i selidba na drugi sajt. > > > Evo nakon 900 i sitno povratnih, godina na Krpicama i stvarno uživanja u kupovini ovdje, stvarno mi dođe obrisat sve i "uživat u sunčanom danu" (kako admin kaže). > > Jedva sam se suzdržala da joj ne odgovorim ali kako se kaže daj ljudima vlast u ruke i pokazat ce svoje pravo lice...odgovor katastrofa i nema dalje...idemo na vinted ja vec prodala jednu stvar😄 > Instalirala sam Vinted, stavila jezik hrvatski ali vidim da jako puno prodavatelja ima iz Poljske. Kako to onda funkcionira s prodajom, poštarinom? E, imate posebnu temu za Vinted, ima već preko 140 postova
2024 04 23
Javite kad se ubrza otvaranje artikala! Ne da mi se baš čekat..... to mi je najgore..
2024 04 23
Nova stranica je dizajnerski gora nego prošla a funkcionalno da ne govorim i na telefonu se sve fotografije čine mutne. Rezolucija očajna.
2024 04 23
1 2 ... 18 19 20 21 22 23 24 ... 49