Moj profil Postavke Povratne informacije Razgovori Omiljeni Odjavi se

Naši prijatelji: Promo24.hr - svi najnoviji popusti! Posjetite!

Forumi /

Informacije za korisnike /

O korisnicima stranice mojekrpice.hr /

Bačen novac - stvar koja se raspala u nekoliko nošenja

a sad to opet nije dio ove teme pa odem na svoju neku. sori
2013 02 13
Dok si obavljala primopredaju vjerujem da si dobro provjerila čizme, očito nisu toliko ni smrdile a niti bile oštećene,cjena ti je također očito odgovarala bez obzira što su polovne,prema tome cura koja ti ih je prodala ne zaslužuje niti negativan komentar a bome ni da ti vrati novce. Gledajući s tvog mjesta, apsolutno svatko bi bio ogorčen i želio natrag novce no zamisli se sama, da si prodala neku obuću i da ti se nakon punih 10 dana javi cura da su joj pukle, dali bi joj vratila novac? Malo morgen da bi!!! Pod prvo,rekla bi joj što je čekala toliko dugo jer je 10 dana dosta, to nije jedan dan i jedno nošenje a pod drugo dobro ih je provjerila i bile su čitave kad ih je kupila,prema tome.... Prije ljeta sam u trgovini Franco kupila jedne niže cipelice, doslovno dva nošenja s time da me jedan od ta dva puta uhvatio pljusak one su se raspale, džon se odlijepio, i neki federi s doljnje strane izlazili. Iako imam račun i nije prošlo ni 2,3 dana od kupnje dali su mi vratili novac, ili možda dali druge! Odgovor je da mi stoje u ormaru,pokidane i neiskoristive.. Bile su čitave kad sam ih kupila a rok njihova trajanja nažalost je bio jako jako kratak i nikog ne zanima što su sad katastrofalno uništene jer kako nekome dokazati da sam ih samo 2 puta nosila, isto kako nekome dokazati da uništenje ovih čizmi nije rezultat tvoje nepažne? To je obuća, to bi trebalo trajati dugi niz godina nakon što je kupimo ali nažalost ponekad krene naopako. Zato, ponavljam, a nisam na ničijoj strani jer neznam ni tebe a ni prodavačicu, da nijednu netreba kriviti! Što je bilo bilo je... I pobriši joj taj negativan komentar jer zaista nije kriva, ako niš pokaži barem da si bolja od nje, pokaži da na "Mojim Krpicama" ima jos cura s razumjevanjem i dobrom dušom a ne samo osvetoljubivih gunđala koje svakodnevno pišu neke žalbe na forume i misle da su zanimljive! Pusa od mene i nadam se da će ti sljedeće suradnje na mojim krpicama proći bolje [:poljubac]
2013 02 13
Ziza,evo ovak,ovo je moje mišljenje,ne znam dali sam u pravu ali evo..osoba koja prodaje takvu "stvar" najbolje ju poznaje i potpuno je svjesna u kakvom je stanju.To je trebala reći.Ako se radi o tako skupim i markiranim čizmama onda stvarno nema smisla da su se tak odljepile same od sebe (!?).Ja sam nedavno isto tako kupila za maloga čizmice (ona skupa marka Gore tex ili tak nekak,ne znam točno kak se piše,nepromočive uglavnom) po povoljnoj cijeni a kakti nove.Nisu bile na čičak nego na vezanje.Nisam mu još takve kupovala jer je nehodač (tad je imao oko 9 mjeseci) no kad sam ih dobila bila sam jako neugodno iznenađena da se čizmice nisu mogle navući na nogicu.Morale bi se totalno odvezati do zadnjega da bi beba to mogla staviti na nogu.A to je za malog nemirka katastrofa za oblačiti svaki puta kad bi išli van.Pušiona žešća.Naravno osoba je znala za to i uvalila mi ih.Nije u redu.I mislim si što to stvarno vrijedi to malo novaca da se čovjek tak blamira.Nisam htjela kontaktirat osobu i reći joj to.To je stvar osobne kulture i ne mislim nikog preodgajat.Ali da sam bila ljuta i razočarana..a jbg!Tak da eto to je tak,uvijek će biti ljudi koji skrivaju stvari samo da prodaju i ljudi koji su fer i pošteni pa to neće ni prodavati.Uvijek je tricky kupvati nešto second hand osim ako stvarno ne poznaš osobu.
2013 02 13
"I pobriši joj taj negativan komentar jer zaista nije kriva, " -- a sto ak je bila drska? sto, treba samo podviti rep i pustit ovu da misli da moze nekaznjeno proc kakogod se ponasala? cinjenica sto joj se ta isla osvecivat neg ocjenom dovoljno govori o toj prodavacici i sto je adminka na kraju izbrisala to. a normalno da u pet nosenja u desetak dana nije toliko mogla unistit cizme - nije isla plivat u njima
2013 02 13
mojestvarčice ja sam rekla svoje mišljenje. Nisam ni ja plivala u svojima koje su bile potpuno nove pa se raspale nakon 2 nošenja a sama trgovina mi nije dala pravo za nove ili povrat novca. Samo kažem što je realno! Što se tiče same drskosti to je njihova stvar i u to ne ulazim no vjeruj mi da su prema meni drske i kad upitam da mi daju mjere te već nakon samog mog upita gunđaju i sama spoznam da ne vrijedi išta kupiti od takvih ljudi! Kako kažem, biram si kupce i biram od koga cu kupiti a na mojim krpicama ne manjka drskosti i neznam što te to čudi i zabrinjava jer da sam ja zbog nečije drskosti djelila negativne ocijene četvrtina mojih krpica bi ih imala
2013 02 13
slazem se u potpunosti Barbarella,a moram napomenuti da sam jednom pisala sa spomenutom damom i da je bila jako ljubazna to vjerujem ovisi kako covjek pristupi,pa normalno ako nekoga napadnemo da se mora braniti....... kad pricamo o drskosti,mene je jedna osoba napala jednu vecer ovdje pa nisam znala sto bi nego joj napisem: i ja tebe volim i ljepo mi spavaj i posaljem poljubac [:kesi] [:kesi] [:kesi] [:kesi] a bilo je isto neugodnih upita i krajnje neprofesionalnih npr pita za nesto i uz to ovaj smajic ( [:jezik] ) hmm kao da smo u vrticu ali eto ignoriram takve i idem dalje
2013 02 13
Najgora stvar od svega toga je to šta ti kao kupac kasnije dobiješ negativnu ocjenu jer se gospodične naljute zato jer si ti rekao realnu stvar. Tko je tu lud?
2013 02 13
Ne kuzim..pa nije ju "bijelo" zeznula, nego netko drugi..bijelo je samo ponudila neke cizmice djevojci
2013 02 13
@Dianaa: upravo to [:znoji] @Barbarella: i ja sam isto samo rekla svoje misljenje. bijelo nema veze s tim. prodavac je bio netko drugi. a đzs... eto, ovakve teme su ipak nepraktične. nadam se da ce se prodavacica urazumit i pristat na kompromis i da ce ziza onda maknut neg komentar i to je poanta svega. zao mi je, ja ne znam nista sta je bilo medju njima u porukama i nadam se da nije bilo drskih rijeci ni s jedne strane. a uoostalom, boli m k* vise i j**es forum - pop'o mi se preko glave i ja sama sebi [:znoji]
2013 02 13
nadam se da ce to adminka uskoro zakljucat ili pak da vidimo kol'ko se jos moze zakomplicirat
2013 02 13
heheh :D jadna bijelo nju upletoše bezveze...ljudi citajte malo bolje!
2013 02 13
Cura je sigurno bila svjesna koliko su cizme stare,nosene,gdje su se cuvale(nisu cuvale) i za koje novce ih prodaje,pa nisu se raspale same od sebe,ko grom iz vedra neba(a ona jadna pojma o nicem nema)..Istina je da se ovdje prodaje rabljena,ne skroz nova roba...ali nazalost,puno je ljudi ovdje koji podvaljuju iznosene i smrdljive i razdarane prnje/smece koje ja osobno nebi dala niti Caritas od srama...pogotovo ne takve cizme s hrdavim cavlima...kamoli da ih se prodaje za 130 kn..??Meni je to bahato,besramno,sebicno i pokvareno.Nista drugo nego prevara...kak se podvaljuje preko njuskala komad drveta umjesto laptopa,tako se i ovdje podvaljuju raznorazna smeca..opce se nebi cudila da ih je nasla na ulici prije odvoza krupnog otpada- prije prodaje sam zaljepila s uhu ljepilom,da zadrze primopredaju...a dalje tvoj problem.Ima svakavih ljudi.
2013 02 13
Ispričavam se krivo iščitano... Vidjela sam da se javila dole, pa sam pogrešno shvatila... Ne kužim čemu odmah napad... [:znoji]
2013 02 13
"heheh :D jadna bijelo nju upletoše bezveze...ljudi citajte malo bolje! " - a kad sam natipkala litanije pa sam zbunila nekog
2013 02 13
lolli, nije napad, samo nisam htj da ispadne nesto krivo [:zaljubljen] ajd, cekala sam da se javi majka zmajeva - ona je strucnjak za povrat novca za cizme (sry, malo crnog humora)
2013 02 13
1 2 3 4 5 6 7